Sur ve Cizre'de Hendek Kazan Zanlılar Antalya'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sur ve Cizre'de Hendek Kazan Zanlılar Antalya'da Yakalandı

Sur ve Cizre\'de Hendek Kazan Zanlılar Antalya\'da Yakalandı

Antalya’da terör örgütü KCK ve YPS üyelerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 2‘si kadın 10 zanlı ile öldürülen PKK’lı terörist için taziye çadırı kuran bir kişi adliyeye sevk edildi.

26.03.2016 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da terör örgütü KCK ve YPS üyelerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 2'si kadın 10 zanlı ile öldürülen PKK'lı terörist için taziye çadırı kuran bir kişi adliyeye sevk edildi. Zanlıların bazılarının Cizre ve Sur ilçelerinde hendek kazıp, polis ve askerle çatıştığı ve Antalya'ya da yasa dışı eylem ve faaliyetlerde bulunmak üzere geldiği öğrenildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması KCK ve YPS'ye yönelik Muratpaşa, Kepez, Aksu, Manavgat ve Serik ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. 5 ilçede farklı adreslere düzenlenen operasyonlarda terör örgütünün gençlik yapılanması üyesi oldukları iddiasıyla 2'si kadın 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler TEM'deki sorgularının ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı. Zanlıların yakınları, adliyede çeşitli sloganlar attı.

Aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu zanlıların, 'araç taşlama ve kundaklama, polise mukavemet, kamu malına zarar verme, molotofkokteyli atma' gibi yasa dışı sokak eylemlerine karıştıkları öne sürüldü.

Zanlılarla birlikte, Muratpaşa ilçesi Bayındır Mahallesi'nde Şırnak'ın İdil ilçesinde öldürülen PKK terör örgütü üyesi Yunus A. için taziye çadırı kuran kardeşi A.A. da adliyeye getirildi.

Öte yandan zanlılardan bazılarının, Şırnak'ın Cizre ve Diyarbakır'ın Sur ilçelerinde hendek kazıp, polis ve askerle çatıştıkları, Antalya'ya da yasa dışı eylem ve faaliyette bulunmak üzere gönderildiği ileri sürüldü. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sur ve Cizre'de Hendek Kazan Zanlılar Antalya'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement