Sürdürülebilir Yaşan Film Festivali İzmir'de - Son Dakika
Güncel

Sürdürülebilir Yaşan Film Festivali İzmir'de

Sürdürülebilir Yaşan Film Festivali İzmir\'de

Dünya iyiye mi gidiyor kötüye mi? Bu sorunun cevabını bilemesek de iyilikleri çoğaltmaya ve iyi hikayeleri duymaya her zamankinden çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde yaşadığımızı biliyoruz!

15.11.2016 09:15  Güncelleme: 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paylaşımcı, açık, adil, anlayışlı, çeşitliliği kucaklayan, gezegene ve üzerindeki yaşama değer veren bir toplum hayaliyle doğan Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali (SYFF), yıllar içerisinde 20 şehre yayılarak, katılımcılarına yaşamlarında değişim yaratmaları için ilham ve güç veren bir buluşma haline geldi. Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi öncülüğünde Surdurulebiliryasam.tv ve Sürdürülebilir Yaşam için Kelebek Etkisi Derneği işbirliği ile hayata geçen Festival, bu sene 18-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Dokuzuncu yılında da yaratıcı çözümler içeren, birbirinden etkileyici hikayeleri konu alan belgesellerden oluşan SYFF 2016 seçkisi, ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak. Festival bu yıl iki yönetmeni de ağırlayacak; Racing to Zero (Hedef Sıfır) filminin yönetmeni Christopher Beaver ve Wings of Change (Değişimin Kanatları)'in yönetmeni Tuvi Arbel… buluşuyor.

Kolektif Festival İZMİR'DE..

SYFF bu yıl da Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi'nin "Siz de Yapabilirsiniz!" çağrısına kulak veren Yerel STK'lar ve aktivist gruplardan oluşan ekiplerle işbirliği ile Türkiye'nin farklı köşelerindeki 20 il ve ilçede eş zamanlı olarak gerçekleşiyor. Bunlar: Adana, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bayındır (İzmir), Bodrum (Muğla), Bursa, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Fethiye (Muğla), Güzelbahçe (İzmir), İstanbul, İzmir, Kartal (İstanbul), Kayseri, Konya, Manisa, Mersin.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sürdürülebilir Yaşan Film Festivali İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement