Süreyya Soner: Babamı Gemi Kazasında Kaybettim, O Günden Bugüne Kayıp - Son Dakika
Spor

Süreyya Soner: Babamı Gemi Kazasında Kaybettim, O Günden Bugüne Kayıp

Beşiktaş'ın malzemecisi Süreyya Soner, "Babam gemi kazasında kayboldu. Bulunamadı, o günden beri kayıp. Bazen denize bakardım, 'Babam belki de şurada yatıyor.' derdim." dedi.

01.12.2016 14:41  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın emektar malzemecisi Süreyya Soner hayatı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı kulübün efsane ismi Soner, babasının denizde kayboluşunun yürek burkan hikayesini anlattı.

İşte o röportajdan bazı bölümler şöyle;

"KOLEJ HAVASI HEP DEVAM EDİYOR"

"Hep diyorlar ya Metin, Ali, Feyyaz ruhu diye... Gerçekten de çok güzel bir dönemdi ama o ruh hakikaten Beşiktaş'ta hala devam ediyor. İsimleri değişiyor sadece; Necip, Olcay, Oğuzhan oluyor ama Beşiktaş'ın bir kolej takımı olma havası hep devam ediyor"

"YEŞİLÇAM'DAN VAZGEÇMEDİM"

"Yılmaz Güney sayesinde Yeşilçam'a girdim ama o da tesadüf oldu. Matbaacıydım aslında, bir gün bir arkadaş yerine bir gittim, gidiş o gidiş... Yılmaz Güney'den çok dayak yedim ama gene de Yeşilçam'dan vazgeçmedim"

YÜREK BURKAN HİKAYE

"Şehremini'de kalecilik yaparken Altınoluk ile Şeref Stadı'nda maç yapacağımız zaman babam 'Hadi demiş şu çocuğun maçını bir izleyeyim' Şeref Stadı boğazın hemen kıyısındadır. Maçı izlerken denize bakmış, bir gemi görmüş. Demiş ki 'Şöyle bir gemiyi alsaydım.' Aradan üç ay geçiyor, tam orada bir gemi kazası oluyor, babamı orada kaybediyoruz. Bulunamadı babam, o günden bugüne kayıp. Altı ay geçiyor, ben Şeref Stadı'nda işe başlıyorum. Bazen bakardım denize... Kendi kendime 'Babam belki de şurada yatıyor' derdim"

Süreyya Soner: Babamı Gemi Kazasında Kaybettim, O Günden Bugüne Kayıp

Son Dakika Spor Süreyya Soner: Babamı Gemi Kazasında Kaybettim, O Günden Bugüne Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement