Suriye'de Hastaneye Hava Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Suriye'de Hastaneye Hava Saldırısı

Suriye'de Esed güçlerine ait bir savaş uçağının İdlib kentinde bir hastaneye "vakum" bombasıyla düzenlediği saldırıda 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

18.04.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de Esed güçlerine ait bir savaş uçağının İdlib kentinde bir hastaneye "vakum" bombasıyla düzenlediği saldırıda 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, orduya ait bir savaş uçağı muhaliflerin denetimindeki İdlib'e bağlı Serakib ilçesinde bulunan İhsan Hastanesine "vakum bombası" attı.

Saldırıda 2 kişinin yaralandığını kaydeden yetkililer, hastanenin ağır hasar görerek kullanılmaz hale geldiğini aktardı.

Öte yandan Suriye Genel Devrim Konseyi'nden (SRGC) yapılan açıklamada, orduya ait savaş uçaklarının İdlib'de yönetim karşıtlarının elindeki ilçe, belde, kasaba ve köyleri yoğun şekilde bombaladığı ifade edildi.

Savaş uçaklarının kentin Maret el-Numan, Serakib, Han Şeyhun ilçesi ile Kafr Raya, Sovda, Kafr Lata kasabaları ve Cebel Zaviye bölgelerini bombaladığı vurgulanan açıklamada, "Savaş uçakları, İdlib bölgesinde 45 noktayı bombaladı. Saldırılarda ölen ve yaralananlar oldu" denildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'de Hastaneye Hava Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement