Suriye'de İç Savaş 5. Yılına Girdi. - Son Dakika
Güncel

Suriye'de İç Savaş 5. Yılına Girdi.

Savaştan Kaçanlar Sığındıkları Ülkelerde Yaşam Mücadelesi Veriyor.

01.07.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Feneri Hayırseverlerin Yardımlarını Suriyelilere Ulaştırarak Mücadelelerine Ortak Oluyor.

Deniz Feneri Derneği savaş mağduru Suriye halkı için sürekli olarak yardım organizasyonu yapıyor. Dernek iyilik ayı Ramazan'da yardımlarını sıklaştırdı.

İç savaşın 5. yılında Deniz Feneri mültecilere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Dernek Ramazan ayı vesilesiyle muhtaç Suriyeliler için daha hızlı yardım ulaştırma operasyonu içerisinde. Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak konuyla ilgili, Deniz Feneri'nin daima mazlumların yanında olduğunu ve Suriyeli mültecilere yapılan yardımların devam edeceğini belirtti. Koçak ayrıca şunları söyledi, 'Biz biliyoruz ki Suriye halkı yalnız değil. Çok zor şartlarda yaşamaya çalışan bu insanlara halkımız daima kol kanat gerecek. Biz Deniz Feneri olarak yardımların ulaştırılmasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Mübarek Ramazan Ayı vesilesiyle Suriyeli kardeşlerimize giden yardımlarımıza ağırlık veriyoruz'

Dernek son dönemde Urfa, Kilis, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Ankara, Osmaniye, Halep, Lazkiye şehirlerinde ve köylerinde yaşayan Suriyeli 10 bin aile için yollarda. Deniz Feneri Derneği tüm şube ve temsilcilikleri aracılığıyla ayrıca Kilis'te bulunan ofisiyle bayram öncesi savaş yaralısı insanların sofrasına aş koyuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Suriye'de İç Savaş 5. Yılına Girdi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti
    20:14 Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti

    Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde MHP'den seçilmesi dolayısıyla ziyaret etti. Gelgör, ziyarette Çetinkaya'yı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Çetinkaya da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Gelgör'e teşekkür etti. Ziyarete Osmancık Belediye Meclis Üyesi Fatih Eren de katıldı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti
    20:14 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.

  • Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi
    20:13 Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi

    Afyonkarahisar'da FETÖ'ye üye olmak suçundan hüküm giyen Ş.E, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Örgütün kadın yapılanmasında yer aldığı ve kamudan ihraç edildiği öğrenilen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Bitlis Turizm Haftası Programı Düzenlendi
    20:08 Bitlis Turizm Haftası Programı Düzenlendi

    Bitlis'te Turizm Haftası dolayısıyla Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) iş birliğiyle program düzenlendi. Vali Erol Karaömeroğlu, turistlerin farklı destinasyonlara olan ilgisinin arttığını belirtti. Bitlis'in turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Karaömeroğlu, Bitlis'in doğal güzelliklerinin ve tarihi eserlerinin daha geniş kitlelere ulaşmasını amaçladıklarını ifade etti.

  • Afganistan'da Şiddetli Yağışlar ve Sel Felaketi: 70 Ölü, 50'den Fazla Yaralı
    20:08 Afganistan'da Şiddetli Yağışlar ve Sel Felaketi: 70 Ölü, 50'den Fazla Yaralı

    Afganistan Ulusal Afet Kurumu Sözcüsü Molla Canan Saik, ülkede son birkaç gün içinde meydana gelen şiddetli yağışlar ve sel nedeniyle 70 kişinin hayatını kaybettiğini ve 50'den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.


Advertisement