Suriye'deki İç Savaş - Son Dakika
Güncel

Suriye'deki İç Savaş

İDLİB/ Suriye ve Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep ile İdlib'de, muhaliflerin kontrolündeki bölgelere düzenlediği hava saldırıları sonucu 27 kişinin yaşamını yitirdiği 41'inin yaralandığı bildirildi.

21.07.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İDLİB/ Suriye ve Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep ile İdlib'de, muhaliflerin kontrolündeki bölgelere düzenlediği hava saldırıları sonucu 27 kişinin yaşamını yitirdiği 41'inin yaralandığı bildirildi.

Sivil savunma yetkililerinden alınan bilgiye göre, Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının İdlib'in güneyinde, muhaliflerin kontrolündeki Tel Minis beldesine düzenlediği hava saldırısı sonucu 11 sivil yaşamını yitirdi, 20 kişi yaralandı.

Saldırı sonucu yaralananların beldedeki sahra hastanelerinde tedavi altına alındığını belirten yetkililer, bombardımana maruz kalan bölgede büyük hasar meydana geldiğini aktardı.

Öte yandan Halep'teki sivil savunma yetkililerinden İbrahim Ebu Leys, Suriye ordusuna ait helikopter ve Rus ordusuna ait jetin kentte muhaliflerin kontrolündeki Salihiyin ve Firdevs semtlerine düzenlediği hava saldırılarında da 16 kişinin yaşamını yitirdiğini 21'inin yaralandığını belirtti.

Ebu Leys, saldırıda Firdevs semtinde sığınmacıların kaldığı bir okulun hedef alındığını, Halep'in Bab Neyra ve Kellese semti ile Kafr Hamra beldesinin de bombalandığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'deki İç Savaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement