Suriye'deki İç Savaş - Son Dakika
Güncel

Suriye'deki İç Savaş

Suriye'de Beşşar Esed'e bağlı birliklerin, Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a hava destekli saldırısı devam ediyor.

29.11.2016 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de Beşşar Esed'e bağlı birliklerin, Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı ve Cebel Ekrad'a hava destekli saldırısı devam ediyor.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, rejim güçleri sabahın erken saatlerinden itibaren muhaliflerin kontrolündeki köylere havan, füze ve varil bombalarıyla saldırdı.

Türkmendağı'nda Yamadi, Sallur, Çümeren köyleriyle Karabiber mevkisi top atışlarıyla vurulurken, Cebel Ekrad'daki El-Hıdır, Tüffahiye ve Kibbani köyleri de rejim helikopterlerinden atılan varil bombalarıyla hedef alındı.

Saldırılarda çok sayıda yaralının olduğu bölgede Yayladağı sınırına getirilen 2 kişi ambulansla sınırdan alınarak Hatay'daki hastanelere kaldırıldı.

Bölgedeki patlama sesleri Yayladağı ilçesinden de duyuluyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'deki İç Savaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement