Suriye'deki Türkmenlere Nevşehir'den Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Suriye'deki Türkmenlere Nevşehir'den Yardım Eli

Suriye\'deki Türkmenlere Nevşehir\'den Yardım Eli

Suriye’de Türkmen dağlarında yaşam mücadelesi veren Bayır-Bucak Türkmenlerine İHH yardım eli uzattı.

02.03.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de Türkmen dağlarında yaşam mücadelesi veren Bayır- Bucak Türkmenlerine İHH yardım eli uzattı. Geçtiğimiz günlerde Nevşehir'deki hayırsever vatandaşlardan toplanan yardımlar İHH görevlilerince Türkmen ailelere dağıtıldı.

Suriye'deki Türkmen aileler için İHH Nevşehir Gönüllüleri tarafından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde toplanan bir tır dolusu patates, un, gıda paketi, battaniye, halı ve giyecek İHH görevlilerince Türkiye sınırının diğer tarafındaki Bayır-Bucak Türkmenlerine dağıtıldı.

İHH Nevşehir Gönüllüler Koordinatörü Baki Öncel yaptığı açıklamada, Suriye'de savaşın başladığı günden itibaren Nevşehir'den Suriye'ye 121 tır dolusu yardım gönderildiğini kaydetti. Son olarak geçtiğimiz günlerde Nevşehirli hayırsever işadamları ve vatandaşların katkılarıyla hazırlanan 121. yardım tırının hafta sonu Suriye'ye ulaştığını ve İHH Nevşehir gönüllüleri tarafından yardım paketlerinin Türkmen ailelere dağıtıldığını ifade eden Öncel, kampanyaya destek veren hayırseverlere teşekkür etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suriye'deki Türkmenlere Nevşehir'den Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement