Suriye'den Beklenen Yeni Göç Dalgası - Son Dakika
Güncel

Suriye'den Beklenen Yeni Göç Dalgası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Otobüslere binen Suriyeliler Bab es-Selame sınır kapısındaki çadır kentten detaylar Suriye'de Rusya ve Esed rejiminin Halep'in kuzeyindeki kentlere düzenlediği ağır bombardıman sonrası ilçe ve beldelerden kaçan binlerce kişinin oluşturduğu göç dalgası devam ediyor.

07.02.2016 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Otobüslere binen Suriyeliler

Bab es-Selame sınır kapısındaki çadır kentten detaylar Suriye'de Rusya ve Esed rejiminin Halep'in kuzeyindeki kentlere düzenlediği ağır bombardıman sonrası ilçe ve beldelerden kaçan binlerce kişinin oluşturduğu göç dalgası devam ediyor.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Rusya ve Esed rejimi kenti havadan bombalarken terör örgütü DAEŞ ve PYD güçleri de karadan saldırılarına ağırlık verdi.

Son dört günden bu yana ağır bombardımandan kaçan yaklaşık 20 bin Suriyeli, Halep'in Azez kentindeki güvenli bölgelere göç etti.

Sığınmacılardan bir kısmı zeytin bahçelerinde derme çatma çadırlar kurarken bazı aileler de Türkiye sınırına yakın bölgede İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'nın (İHH) Suriye'nin Bab es-Selame sınır kapısında oluşturduğu çadır kente yerleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'den Beklenen Yeni Göç Dalgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement