Suriye'den Gelen Mermiye Misliyle Karşılık Verildi - Son Dakika
Güncel

Suriye'den Gelen Mermiye Misliyle Karşılık Verildi

Genelkurmay Başkanlığından, Suriye'de muhalifler ve rejim güçleri arasındaki çatışmalar sırasında bir merminin Türkiye tarafına düşmesi üzerine angajman kuralları kapsamında tespit edilen hedefe Fırtına öbüsleriyle misliyle karşılık verildiği bildirildi.

08.05.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığından, Suriye'de muhalifler ve rejim güçleri arasında devam eden çatışmalar esnasında bir merminin Türkiye tarafına düşmesi üzerine angajman kuralları kapsamında tespit edilen hedefe misliyle karşılık verildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki açıklamada, Suriye'nin Kesep bölgesinde muhalifler ve rejim güçleri arasında devam eden çatışmalarda, Hatay Yayladağı'ndaki Teknecik Hudut Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesine, Türkiye tarafından 700 metre içeri dün bir merminin düştüğü belirtildi.

Gözlekçiler Köyü'nün 300 metre batısındaki olayda, herhangi bir can ve mal kaybının olmadığı kaydedilen açıklamada, "Angajman kuralları çerçevesinde, 2'nci Hudut Alay Komutanlığı Kayapınar Hudut Karakolunda bulunan Fırtına obüsleriyle tespit edilen hedefe, 18.15-18.20 saatlerinde misliyle mukabelede bulunulmuştur" ifadelerine yer verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'den Gelen Mermiye Misliyle Karşılık Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement