Suriye'den Türkiye'ye Uyuşturucu Hap Kaçakçılığı - Son Dakika
Güncel

Suriye'den Türkiye'ye Uyuşturucu Hap Kaçakçılığı

Suriye\'den Türkiye\'ye Uyuşturucu Hap Kaçakçılığı

Suriye'den Nusaybin üzerinden Türkiye'ye illegal yolla giriş yapan 3'ü Suriyeli toplam 5 kişi, 18 bin 695 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ile birlikte yakalandı.

25.05.2012 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'den Nusaybin üzerinden Türkiye'ye illegal yolla giriş yapan 3'ü Suriyeli toplam 5 kişi, 18 bin 695 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ile birlikte yakalandı. Yakalanan zanlılardan birinin bir polisin şehit edilmesi olayından tutuklandığı öğrenildi.

Suriye'den Türkiye'ye uyuşturucu hap kaçakçılığı yapıldığı yönünde bilgi alan Mardin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlularla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Nusaybin sınır boyundan geçen İpek yolunda takip başlattı. Suriye'den kaçak yollarla Türkiye'ye giriş yapan 3 Suriyelinin yüklü miktarda uyuşturucu hap getireceği bilgisinin elde edilmesi üzerine Mardin Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Nusaybin yolu üzerinde operasyon başlattı. A.A. idaresindeki araca yapılan operasyonda, aracın arka koltuğunun ayak kısmında sarı renkli poşet içerisinde uyarıcı nitelikte 790 adet hap ve 18 adet şeffaf poşet içerisinde toplam 18 bin 695 adet ecstasy hap ele geçirildi. Araçtaki 3'ü Suriyeli 5 kişi gözaltına alındı. Yakalanan A.A., M.K., D.C., Y.Y. ve M.A.A., ifadelerinin alınmasının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edildi. Zanlılardan A.A.'nın terör amaçlı propaganda yapmak suçundan kaydı olduğu ve daha önce bir polisin şehit edilmesinden dolayı tutuklandığı, bir süre önce de serbest bırakıldığı ortaya çıktı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriye'den Türkiye'ye Uyuşturucu Hap Kaçakçılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement