Suriye İçin Toplanan Yardımlar Suruç'a Gönderilecek - Son Dakika
Yerel

Suriye İçin Toplanan Yardımlar Suruç'a Gönderilecek

Suriye İçin Toplanan Yardımlar Suruç\'a Gönderilecek

Siirt Belediyesi öncülüğünde Suriye’deki Kürtler için başlatılan yardım kampanyasında Siirt merkez başta olmak üzere, ilçe ve belde ve köylerde toplanan 200 ton gıda maddesi 3 TIR ile Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan ana yardım toplama merkezine gönderildi.

22.07.2014 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediyesi öncülüğünde Suriye'deki Kürtler için başlatılan yardım kampanyasında Siirt merkez başta olmak üzere, ilçe ve belde ve köylerde toplanan 200 ton gıda maddesi 3 TIR ile Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan ana yardım toplama merkezine gönderildi.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP), Halkların Demokrasi Partisi (HDP) ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği kampanyanın 5'inci gününde, buğday, şeker, pirinç, bulgur, yağ, mercimek, fasulye, çocuk bezi ve çocuk mamasından oluşan yaklaşık 200 ton temel gıda maddesinin toplandığı belirtildi. Toplanan yardımlar, 3 TIR ile Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan ana yardım toplama merkezine gönderildi.

Kampanyayı yürüten gönüllü ekipler, gün boyu fitre ve zekat bağışı için çağrıda bulunurken, kampanyanın 4 ay süreceği kaydedildi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suriye İçin Toplanan Yardımlar Suruç'a Gönderilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement