Suriye Savaş Uçakları, Bustan El Kasr Bölgesine Saldırı Düzenledi (2) - Son Dakika
Güncel

Suriye Savaş Uçakları, Bustan El Kasr Bölgesine Saldırı Düzenledi (2)

Bombardımandan detaylar- Bombardıman sonrası detaylar - Yaralıların taşınmasından detaylar - Kurtarma çalışmalarından detaylar - Bombardıman sonrası Suker Cami genel detaylar- Dozer ile kurtarma çalışmalarından detaylar - Suriyeli vatandaşın feryadı - Kurtarma çalışmalarından genel detaylar Suriye ordusunun Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgeye düzenlediği hava saldırısında en az 5 kişinin öldüğü bildirildi.

14.04.2015 01:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Bombardımandan detaylar- Bombardıman sonrası detaylar - Yaralıların taşınmasından detaylar - Kurtarma çalışmalarından detaylar - Bombardıman sonrası Suker Cami genel detaylar- Dozer ile kurtarma çalışmalarından detaylar - Suriyeli vatandaşın feryadı - Kurtarma çalışmalarından genel detaylar Suriye ordusunun Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgeye düzenlediği hava saldırısında en az 5 kişinin öldüğü bildirildi.AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, orduya ait helikopterler Halep'te yönetim karşıtlarının denetimindeki Bustan el-Kasr bölgesinde yerleşim yerlerini "varil bombası"yla vurdu. Saldırıda ilk belirlemelere göre, 5 kişinin yaşamını yitirdiğini onlarca kişinin yaralandığını aktaran sivil savunma görevlisi, rejimin Halep'te Ma'adi, Cub el-Kuba, Duvrin ile Başköy çevresinde, muhaliflerin kontrolündeki bölgeleri bombaladığını ve ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini ifade etti.

Suriye Savaş Uçakları, Bustan El Kasr Bölgesine Saldırı Düzenledi (2)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye Savaş Uçakları, Bustan El Kasr Bölgesine Saldırı Düzenledi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu'da bir bebek vefat etti, soruşturma başlatıldı
    16:06 Kastamonu'da bir bebek vefat etti, soruşturma başlatıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kastamonu'da kurum bakımı altındayken bir bebeğin vefat etmesi üzerine adli ve idari soruşturma açıldığını duyurdu. Bebek, ailesi tarafından Bakanlığa bağlı kuruluşa teslim edildikten sonra sağlık kontrollerinden geçirilmiş ve her türlü sağlık kontrolü titizlikle yapılmıştır. Bebeğin durumunun kötüleşmesi üzerine müdahaleler yapılmış ancak kurtarılamamıştır. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, sürecin yakından takip edileceği belirtilmiştir.

  • Kırıkkale'de Otomobil Su Kanalına Devrildi: 2 Yaralı
    16:06 Kırıkkale'de Otomobil Su Kanalına Devrildi: 2 Yaralı

    Kırıkkale-Çorum D200 kara yolu üzerindeki Delice ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil su kanalına devrildi. Kazada sürücü ve yolcu olmak üzere toplamda 2 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

  • Mardin İçmesuyu Projesi'nde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor
    16:05 Mardin İçmesuyu Projesi'nde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

    Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MARSU) tarafından yürütülen "Mardin İçmesuyu Projesi" çalışması sürüyor. Kasımiye-1 ve Kasımiye-2 su depo çalışmalarında incelemelerde bulunan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Tuncay Akkoyun, projenin fiziki gerçekleşmesinin yüzde 30'u geçtiğini belirtti. Projenin tamamlanmasıyla Mardin'in günlük insani kullanım su ihtiyacı karşılanacak.

  • İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, Maden Faciası Yanıtına Tepki Gösterdi
    16:05 İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, Maden Faciası Yanıtına Tepki Gösterdi

    İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden faciasına ilişkin verdiği soru önergesine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın verdiği yanıta tepki gösterdi. Zorlu, Bayraktar'ın yanıtında 'Söz konusu maden sahasının Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEK) tarafından en son 05.08.2023 tarihinde mahallinde tetkik edildiği' bilgisini verdiğini belirterek, 'Öyle anlaşılıyor ki herhangi bir kusur tespit edilmemiş. Durumun özeti şu; 9 insanımızın göçük altında kaldığı bu olayda herkes suçsuz ve daha önce de olduğu gibi herkes elini yıkayıp çıkacak' dedi.

  • Samsun'da DEAŞ operasyonunda 2 yabancı uyruklu gözaltına alındı
    16:05 Samsun'da DEAŞ operasyonunda 2 yabancı uyruklu gözaltına alındı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenledi. Irak uyruklu 2 DEAŞ şüphelisi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgularının tamamlanmasının ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde buluştu
    16:04 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde buluştu

    Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde bir araya geldi. Büyükerşen, '25 yılda birlikte imza attığımız örnek çalışmalardan dolayı hepinize minnettarım. Alınlarınızdan öpüyorum, hoşça kalın' dedi.

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Kayseri'de polis operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı
    16:03 Kayseri'de polis operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı. Operasyonda 142 uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin polisteki işlemleri devam ediyor.

  • Depremin Vurduğu Hatay'da Yeni Evler Teslim Ediliyor
    16:00 Depremin Vurduğu Hatay'da Yeni Evler Teslim Ediliyor

    Hatay'da yaşanan deprem sonrası evi yıkılan Osman Kara, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evinin anahtarını alarak mutluluğunu dile getirdi. Hatay'da TOKİ tarafından yapılan konutlar, depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.


Advertisement