Suriye Sınırında Askere Ateş Açılması - Son Dakika
Yerel

Suriye Sınırında Askere Ateş Açılması

Suriye Sınırında Askere Ateş Açılması

Eyyubiye Belediye Başkanı Ekinci, ŞUTSO Başkanı Ertekin ve ŞUTB Başkanı Kaya taziye mesajı yayımladı.

23.07.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Suriye sınırında askere ateş açılması sonucu şehit olan 3 asker için taziye mesajı yayımladı.

Ekinci, olaydan büyük bir üzüntü duyduğunu ifade ederek, olaydan ağır yaralı olarak kurtulan 2 askerin hastanelerdeki müdahalelere rağmen kurtarılamadığını hatırlattı.

Şehit haberlerinin kenti derinden üzdüğünü vurgulayan Ekinci, "Şehit olan askerlerimiz Adem Döğüşgen, Berat Sağırkaya ve Yiğit Şahan'ın şehadetlerini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Askerlerimizin şahadet haberi tüm Şanlıurfalılar gibi bizleri de derinden üzmüştür. Bu vesile ile bu mübarek günde şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Tüm Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı dilerim" dedi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Sabri Ertekin ile Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya da aynı üzüntüyü paylaşarak birer taziye mesajı yayımladı.

Önceki gece Ceylanpınar ilçesinde, yasa dışı yollarla Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışan silahlı grubun güvenlik güçlerine ateş açması sonucu 3 asker şehit olmuştu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suriye Sınırında Askere Ateş Açılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement