Suriye'ye Yardım Ulaştırmada Sıkıntı Çekiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Suriye'ye Yardım Ulaştırmada Sıkıntı Çekiyoruz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) Gaziantep Şube Başkanı Sait Gökdere ile röportaj "Suriye'ye yardım ulaştırmada sıkıntı çekiyoruz" İMKANDER Gaziantep Şube Başkanı Gökdere: "Halep-Azez koridoru terör örgütü PYD'nin kontrolünde.

07.06.2016 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) Gaziantep Şube Başkanı Sait Gökdere ile röportaj

" Suriye'ye yardım ulaştırmada sıkıntı çekiyoruz"

İMKANDER Gaziantep Şube Başkanı Gökdere:

"Halep- Azez koridoru terör örgütü PYD'nin kontrolünde. Bundan dolayı Suriye'ye yardım ulaştırmada sıkıntı çekiyoruz. Rus uçakları da Suriyeli mazlum insanlara giden yardımları vuruyor"

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) Gaziantep Şube Başkanı Sait Gökdere, Halep-Azez koridorunun terör örgütü PYD'nin kontrolünde olduğunu belirterek, "Bundan dolayı Suriye'ye yardım göndermede sıkıntı çekiyoruz. Rus uçakları da Suriyeli mazlum insanlara giden yardımları vuruyor" dedi.

Gökdere, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'deki ihtiyaç sahiplerini ramazan ayında yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Bu kapsamda yardım kampanyaları düzenlediklerini hatırlatan Gökdere, "Suriye'de 25 bin aileye ulaşmayı hedefliyoruz. İnşallah kapısını çaldığımız ailelere yardım kolilerini teslim edeceğiz." diye konuştu.

Gökdere, Suriye'nin her geçen gün daha da kötüye gittiğini anlatarak, Rus uçaklarının saldırılarının artık katliama dönüştüğünü dile getirdi. Ülkede özellikle sivil insanların öldürüldüğünü vurgulayan Gökdere, şöyle konuştu:

"Müslüman kardeşlerimize yardımlarımız ramazan ayında da devam edecek. Son dönemde özellikle Halep ve Azez çevresi hedef alınmaya başlandı. Halep-Azez koridoru terör örgütü PYD'nin kontrolünde. Bundan dolayı Suriye'ye yardım ulaştırmada sıkıntı çekiyoruz. Rus uçakları da Suriyeli mazlum insanlara giden yardımları vuruyor."

"Halep yanıyor"

Gökdere, hayırseverlerden temin ettikleri yardımlarını tüm zorluklara rağmen dağıtmaya devam edeceklerini belirtti.

Suriyeli muhaliflerin; DAEŞ, Rusya, PYD ve Esed tarafından kıskaca alınmaya çalıştığını dile getiren Göktere, "Muhaliflere, karadan PYD ve DAEŞ saldırırken havadan da Rus ve Esed rejimi güçlerine ait uçaklar bomba atıyor. Baktığımız zaman bütün koalisyon güçlerine ait ülkeler sözde Suriye'de DAEŞ ile mücadele ediyorlar. Baktığımız zaman DAEŞ ile savaşmıyorlar, Müslüman insanları katlediyorlar. Halep kentine bağlı Bostanbaşı Höllük, Hayariye bölgelerinde DAEŞ mi var? DAEŞ'i hedef alıyoruz bahanesiyle Müslümanları katlediyorlar. Halep yanıyor ve maalesef dünya seyrediyor." sözlerine yer verdi.

Suriye\'ye Yardım Ulaştırmada Sıkıntı Çekiyoruz"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'ye Yardım Ulaştırmada Sıkıntı Çekiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement