Sakarya Karasu'dan Suriye'ye Yardım - Son Dakika
Güncel

Sakarya Karasu'dan Suriye'ye Yardım

İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya Temsilciliğinin Suriyeliler için Karasu ilçesinde topladığı yardımları taşıyan tır, Halep'e yola çıktı.

23.07.2014 16:32  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Sakarya Temsilciliğince Karasu ilçesinde toplanan yardım malzemeleri, Suriyelilere ulaştırılmak üzere tırla Halep'e gönderildi.

İHH İnsani Yardım Vakfı İl Temsilcisi Ruhi Ademoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'deki zulüm ve açlığın Gazze'deki olaylara rağmen hala devam ettiğini söyledi.

Bu nedenle çalışmaları sürdürdüklerine anlatan Ademoğlu, "Sakarya'da 61 tırımızı, Suriye'deki mazlum halkın yarasına merhem olması için yola çıkartmış olduk. Karasu ilçemizde de 3. kez toplanan yardım tırını Halep'e gönderdik. Bu tırımızda çeşitli gıda maddeleri var. Bayramdan sonraki dönemde inşallah yeni tırlarla yardımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Ademoğlu, Gazze'ye yönelik yardım faaliyetlerine devam ettiklerini, ilaç stoğunun tükendiğini, buna yönelik çalıştıklarını vurgulayarak, "İnsanların teveccühüyle hareket ediyoruz. Nasip olursa daha yüksek meblağlarla kardeşlerimize yardımlarımızı ulaştıracağız" şeklinde konuştu.

Ademoğlu, Erenler Belediyesi ile ortaklaşa yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek, vatandaşları kampanyaya destek olmaya çağırdı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya Karasu'dan Suriye'ye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement