Muğla'da Suriyeli 32 Kaçak Tekne Beklerken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Suriyeli 32 Kaçak Tekne Beklerken Yakalandı

Muğla\'da Suriyeli 32 Kaçak Tekne Beklerken Yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesinde jandarma, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan Suriye uyruklu 32 kaçağı, tekne bekledikleri sırada yakaladı.

28.06.2014 15:53  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Datça İlçesi'nde, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan Suriye uyruklu 32 kaçak, tekne beklediği sırada jandarma ekiplerince yakalandı. Mesudiye Mahallesi Hayıtbükü ve Ovabükü sahillerinde kendilerini Yunan adalarına götürecek tekneleri bekleyen 4'ü kadın, 5'i çocuk 32 kaçak, bugün saat 07.30 ve 11.00'deki iki ayrı devriye sırasında, İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Yakalanan kaçakların bir süre önce İstanbul'dan Türkiye'ye giriş yaptıklarını belirlendi. Kaçakların, dün Marmaris'teki otellerde konakladıktan sonra, gruplar halinde kendi kiraladıkları araçlarla Datça'ya geldikleri öğrenildi. Bölgede başka kaçakların olabileceği ihtimali üzerinde duran jandarma, denetimlerini arttırdı. Yakalanan kaçakların emniyete teslim edileceği bildirildi. Suriye uyruklu mültecilere uygulanan prosedür gereği ülkenin değişik bölgelerinde bulunan sığınma kamplarına gönderilecekleri belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'da Suriyeli 32 Kaçak Tekne Beklerken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement