Suriyeli Çift, Tekirdağ'da Evlendi - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Çift, Tekirdağ'da Evlendi

Görüntü Dökümü : Suriyeli Damat Ahmad Ashram'ın AA muhabirine yaptığı açıklama Düğün töreni Suriyeli çift, Tekirdağ'da evlendi Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye yerleşen Suriyeli çift, Çerkezköy'de evlendi Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye yerleşen Suriyeli çift, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi Yaklaşık 13 ay önce Halep'ten kaçarak Çerkezköy'de yaşamaya başlayan Suriyeli Ahmad Ashram (24) ile Suriye'den kaçarak Bursa'ya yerleşen Lobana Sabsabi (24) ile evlenmeye karar verdi.

01.02.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Suriyeli Damat Ahmad Ashram'ın AA muhabirine yaptığı açıklama

Düğün töreni Suriyeli çift, Tekirdağ'da evlendi

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye yerleşen Suriyeli çift, Çerkezköy'de evlendi

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye yerleşen Suriyeli çift, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi

Yaklaşık 13 ay önce Halep'ten kaçarak Çerkezköy'de yaşamaya başlayan Suriyeli Ahmad Ashram (24) ile Suriye'den kaçarak Bursa'ya yerleşen Lobana Sabsabi (24) ile evlenmeye karar verdi.

Çiftin düğünü, Suriyeli mevlit ekibi eşliğinde yapıldı. Düğün törenine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan'ın yanı sıra Çerkezköy'deki Suriyeliler de yoğun ilgi gösterdi.

Suriyeli damat Ahmad Ashram, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de evlendiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye bizlere kucak açtı, sahip çıktı. Bugün Suriye'de olsaydık, belki de yaşamıyorduk. Düğün töreninin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Suriyeli Çift, Tekirdağ\'da Evlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriyeli Çift, Tekirdağ'da Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement