Suriyeli Çocuk İki Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Çocuk İki Gündür Kayıp

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, babasının çalıştığı restoranın önünde oynarken kaybolan 6 yaşındaki Suriyeli Teymullah Seyitali'den iki gündür haber alınamıyor.

30.05.2016 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, babasının çalıştığı restoranın önünde oynarken kaybolan 6 yaşındaki Suriyeli Teymullah Seyitali'den iki gündür haber alınamıyor.

Çocuğunun bulunması için Manavgat Emniyet Müdürlüğüne başvuran 32 yaşındaki Mahmut Seyitali, oğlunun iki gün önce restoranın önünden bir anda kaybolduğunu ve tüm aramalara rağmen bulamadıklarını söyledi.

Çocuğunun, yaklaşık 8 aydır ayrı yaşadığı eşi 28 yaşındaki Rasha Seyitali tarafından kaçırılmış olabileceğini ileri süren Seyitali, şunları söyledi:

"Suriye'de yaşanan savaştan dolayı 4 yıl önce Türkiye'ye geldik. Kilis'te kampta yaşıyorduk. Yaklaşık 2 yıl önce de Manavgat'a geldik. Suriye'de felsefe öğretmeniydim. Antalya'da Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurdum. Serik'te sözleşmeli olarak çalışıyordum. Maaş düşük olunca Manavgat'a geldim ve burada bir restoranda çalışıyordum. Eşimle hiçbir sıkıntım yoktu. Yaklaşık 8 ay önce kayınvalidem ve baldızım Manavgat'a geldi. Bizde 15 gün kaldılar ve Kilis'e tekrar döndüler. Gittiklerinde altınlarımı alıp götürmüşler. Eşim de 15 gün sonra Kilis'e gitti oğlumla birlikte ve bir daha dönmeyeceğini, boşanmak istediğini söyledi. Ben de Kilis'e gittim ama eşim İstanbul'a gitmiş oğlumla. İstanbul'da uzun uğraşlar sonucu eşime ve oğluma ulaştım. Çocuğuma karşılık eşim benden bir miktar para istedi, verdim ve oğlumu Manavgat'a getirdim."

Yaklaşık 5 aydır oğluyla birlikte Manavgat'ta yaşadığını belirten Seyitali, oğlunu çalıştığı restorana getirdiğini ve 28 Mayıs Cumartesi günü restoranın önünde oyun oynarken çocuğun bir anda kaybolduğunu kaydetti. Seyitali, "Çocuğumu kim aldı götürdü bilmiyorum. Eşimden şüpheleniyorum. Çocuğumun bulunması için yetkililerden yardım istiyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriyeli Çocuk İki Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement