Suriyeli Gelin Düğün Öncesi Altınlarla Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Gelin Düğün Öncesi Altınlarla Kaçtı

Suriyeli Gelin Düğün Öncesi Altınlarla Kaçtı

Antalya'da otelde çalışan işitme engelli B.Y. ile dini nikahla evlenen Suriyeli Fatma Sultan, düğün öncesinde takılan altınlarla kaçtı.

24.09.2015 10:58  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bir otelde çalışan işitme engelli 32 yaşındaki B.Y. ile dini nikahla evlenen Suriyeli 22 yaşındaki Fatma Sultan, düğün öncesinde takılan altınlarla kaçtı.

SIRRA KADEM BASTI

B.Y. ile babası M.Y., tavsiye üzerine Reyhanlı'ya giderek Suriyeli bir kız beğendi. Annesine 3 bin lira 'süt parası' veren baba ile oğlu, kızı ve ağabeyi olduğunu söyleyen Muhammet Sultan'ı alıp Antalya'ya getirdi.

Dini nikah sonrasında Suriyeli geline 6 bilezik, yüzük, küpe ve saat alındı. Kuyumcudan çıktıktan sonra takıları koluna takan Suriyeli gelin, alışveriş için gittikleri marketin önünden kayıplara karıştı. Kuyumcuda altın alınırken çekilen fotoğraflarla polise giden damadın ailesi, dolandırıldıklarını söyleyerek şikayetçi oldu.

2 KİŞİ İLE BİRLİKTE KAÇTI

Gelinin markette ortadan kaybolduğunu, güvenlik kamerası görüntülerini izleyince, bir adam ve bir kadınla birlikte kaçtığını gördüklerini anlatan baba M.Y. "Suriyeli gelin ve ağabeyi olduğu söylenen gencin baş parmağında 'HM' harflerinin yazılı olduğu bir dövme vardı. Ağabeyi diye tanıtılan kişi muhtemelen kocasıydı. Suriyelilere kucak açıp oğlumuzu onlardan bir kızla evlendirmek isterken başımıza bunlar geldi. Altınları da veresiye almıştık" dedi.

FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTILAR

Ayrıca 'süt parası' olarak verdikleri 3 bin liradan da olduklarını aktaran M.Y., "Bunun yanında kıza giysiler de almıştık, onlar da gitti. Altın almak için gittiğimiz kuyumcuda fotoğraflarını çekmiştik. Bu fotoğraflardan ve aracıların telefonlarından bu kişilerin yakalanıp cezalandırılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Gelin Düğün Öncesi Altınlarla Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • evet : surıyelı gelını somurmek ıcın evlendın tabı turk kızlarına soz gecıremeyen sozde kendını musluman sanan surıyelı cahıl kadın ları kendılerıne hızmet ve kolelık yaptırıyorlar paranız batsın 32 8 Yanıtla
  • demokrat: evlenen akp zıhnıyetlıdır kesın oy cogaltmak ıcın 24 11 Yanıtla
  • adsız: ohhhhhh ne iyi olmuşşşş 19 4 Yanıtla
  • Geçmiş olsun.: Memleket te evlenecek kimse kalmamis gibi kardeşim ne olduğu belli olmayan kişilerden medet umarsiniz. 19 3 Yanıtla
  • ffq: sizde bazıları gibi kardeştir sloganıyla daha nelerinizi elinizden alacak dur bakalım sizin gıbı ınsanlara az bıle olmus anladın mı gerı zekalı turkun turkten baskası yok her omuza kucak açarsan gerıde agır teper 14 7 Yanıtla
  • aydin atdin: Cooook iyi olmus ne isin var ki senin suriyelide memlekette kiz kitligi mi var hangi tasi kaldirsan altindan suriyeli cikyor bu adamlarda biraz adamlik olsa savasir kacmazlari yarin basimiza bela olacaklari asikarr 17 2 Yanıtla
  • Dınle behey gafil: Bence onu bu ülkeye sokanlardan iste,ayakkabı kutularında. Çıkarıp versinler sana ...:))))) 17 1 Yanıtla
  • kral: ne şam ın şekeri ne arap ın yüzzü diye boşuna dememişler :)) salah olmayacan :)) 9 1 Yanıtla
  • Turkoglu: Bu ilk hikaye degil. Ama tabi hepside ayni degil. 8 2 Yanıtla
  • Svs: 2+2= ? Hehe 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi
    20:17 Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi

    Tokat'ta saat 18.11'de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Depremde küçük çaplı yıkımlar meydana gelirken, çevre illerde de hissedildi. Tokat Valiliği, evlerinde kalmak istemeyen vatandaşlar için gerekli hazırlıkların yapıldığını ve misafirhanelerde konaklama imkanı sağlandığını duyurdu.

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti
    20:14 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.


Advertisement