Suriyeli Kaçakları Taşıyan Teknenin Batması - Son Dakika
Yerel

Suriyeli Kaçakları Taşıyan Teknenin Batması

Suriyeli Kaçakları Taşıyan Teknenin Batması

Bodrum'da batan teknenin Yemen uyruklu kaptanının cesedi bulundu.

24.07.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmeye çalışanları taşırken batan teknenin Yemen uyruklu kaptanının cesedi karaya çıkartıldı.

Bodrum'da, bir kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin kurtarıldığı tekne kazasının ardından olayla ilgili inceleme başlatan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, teknenin Yemen uyruklu kaptanının kayıp olduğunu tespit etti.

Kaptanın bulunması için TCSG 1 ve TCSG 11 nolu botlarla Köçek Sığlığı, Çelebi Adası açıkları, Adaboğazı ve Karaada'nın kuzeyinde Bodrum Deniz Kurtarma Derneği ile arama çalışması başlatan Sahil Güvenlik ekipleri Karaada Kalınburun mevkiinde cesede ulaştı.

Olay yerinde savcılık tarafından yapılan incelemenin ardında TCSG 1 botuyla Milta Marina'ya getirilen, Yemen uyruklu kaptana ait olduğu belirtilen ceset, otopsi ve kimlik tesbiti için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

22 Temmuz'da Bodrum'dan yasa dışı yollarla Yunanistan'a gitmeye çalışanların bulunduğu tekne batmış, kazada bir kişi hayatını kaybetmiş, 9 kişi de Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarılmıştı. Kaybolduğu tesbit edilen Yemen uyruklu tekne kaptanının bulunması için de çalışma başlatılmıştı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suriyeli Kaçakları Taşıyan Teknenin Batması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement