Suriyeli Kuzenler Akçakale'de Evlendi - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Kuzenler Akçakale'de Evlendi

Suriyeli Kuzenler Akçakale\'de Evlendi

Suriyeli 33 yaşındaki Hezeğ El Reşit ile teyzesinin kızı 25 yaşındaki Mesail El Ahmed, masraflarını Akçakale Belediyesinin karşıladığı düğün töreniyle evlendi.

13.08.2015 22:42  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkelerindeki iç karışıktan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde barınan Suriyeli 33 yaşındaki Hezeğ El Reşit ile teyzesinin kızı 25 yaşındaki Mesail El Ahmed, masrafları Akçakale Belediyesi tarafından karşılanan düğün töreniyle evlendi.

Suriye'de yaşadıkları Deyrezor kentinde evlenme kararı altıktan sonra iç karışıklıktan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Akçakale'de belediyeye ait TIR Garajı'nda barınan Hezeğ El Reşit ile Süleymanşah Konaklama Tesisleri'nde kalan teyzesinin kızı Mesail El Ahmed'in evleneceği haberi üzerine harekete geçen Akçakale Belediyesi, çiftin düğün masraflarını karşıladı. Suriyeli çift için belediyeye ait TIR Garajı'nda düğün töreni düzenlendi. İlçe esnaflarından Fatih Kurt da Suriyeli çiftin fotoğraflarını, stüdyosunda ücretsiz çekip hediye etti.

Türkiye'deki terör olayları nedeniyle eğlence yapılmayan ve mevlit okutulan geceyle dünya evine giren Suriyeli çiftin, 3 gün boyunca belediye tarafından hazırlanan evde misafir olduktan sonra Süleymanşah Konaklama Tesisleri'nde kendilerine verilecek çadırda kalacakları öğrenildi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Kuzenler Akçakale'de Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement