Suriyeli Öğrencilere Kışlık Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Öğrencilere Kışlık Yardımı Yapıldı

Suriyeli Öğrencilere Kışlık Yardımı Yapıldı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki sığınmacı Suriyeli ailelerin çocuklarına yönelik kışlık giyim yardımı yapıldı.

23.10.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar ilçe girişinde bulunan ve geçen yıl Suriyeli misafir öğrencilerinin hizmetine açılan, Recep Tayyip Erdoğan Suriyeli Misafirler Eğitim ve Kültür Merkezinde eğitim ve öğretim gören öğrencilere yardım yapıldı.

Suriye'de yaşanan iç savaştan dolayı ülkelerini terk edip Türkiye topraklarına sığınan Suriyeli misafir çocuklarına Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe'nin katkılarıyla eğitim ve öğretim gören Suriyeli misafir öğrencilerine kışlık öğrenci giysileri, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Şehmuz Bayır, İl Meclis üyeleri Mehmet Bayol, Yusuf Özkul'nun öncülüğünde Suriyeli misafir öğrencilere kışlık öğrenci giysileri ve ayakkabılarını giydirerek yardımlar yerinde yapılarak dağıtımı gerçekleşti.

Suriyeli misafirlere yapılan yardımın ardından açıklama yapan Ceylanpınar Belediye İl Meclis Üyesi Mehmet Bayol, kendi çocuklarını nasıl kuşandırıp okula gönderiyorlarsa Suriyeli öğrencileri de aynı şekilde okula göndereceklerini ifade etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Suriyeli Öğrencilere Kışlık Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement