Suriyeli Ressam El-Fevz Bombaları Savaşın Acı Renkleriyle Süslüyor (1) - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Ressam El-Fevz Bombaları Savaşın Acı Renkleriyle Süslüyor (1)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Suriyeli ressam el-Fevz'in havan mermisini boyaması Suriyeli ressam el-Fevz ile röportaj Suriyeli ressam el-Fevz'in evinde boyadığı boş mermi kovanları, patlamamış havan topu mermileri, füze ve roket kapsülleri Suriye'nin başkenti Şam'ın Doğu Guta bölgesine bağlı Duma'da...

01.11.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Suriyeli ressam el-Fevz'in havan mermisini boyaması

Suriyeli ressam el-Fevz ile röportaj

Suriyeli ressam el-Fevz'in evinde boyadığı boş mermi kovanları, patlamamış havan topu mermileri, füze ve roket kapsülleri

Suriye'nin başkenti Şam'ın Doğu Guta bölgesine bağlı Duma'da ressam Ekrem Ebu el-Fevz, 5 yıldır kente ölüm yağdıran mermi, füze ve bombaların boş kovanlarını sanatıyla renklendiriyor.

Rejimin 3 yıldan uzun süredir kuşatma altında tuttuğu Duma'da yaşayan el-Fevz'in evinde farklı büyüklüklerde, boş mermi kovanları, patlamamış havan topu mermileri, füze ve roket kapsüllerinin çokluğu dikkati çekiyor.

Ressam El-Fevz, "ölümün sembolü" silahları renklendirerek yaptığı süslemelerin hikayesini AA muhabirine anlattı. Duma'nın son beş yılda sayısız hava ve kara saldırısına maruz kaldığını ifade eden Ebu el-Fevz, bu saldırılarda kentte çok fazla küçüklü büyüklü boş mermi kovanı veya patlamayan füze ve bomba kapsülü bulduğunu belirtti.

Duma'da bu boş kovanlardan veya kapsüllerden çokça görüldüğünü, bunun da kendisine ölüm yağdıran bu silahları süsleme fikri verdiğini kaydeden el-Fevz'in evi her türlü renkle bezenmiş mermi kovanları, füze ve bomba kapsülleriyle adeta sergiye dönmüş durumda.

Suriyeli Ressam El-Fevz Bombaları Savaşın Acı Renkleriyle Süslüyor (1)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriyeli Ressam El-Fevz Bombaları Savaşın Acı Renkleriyle Süslüyor (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement