Suriyeli Savaş Mağdurlarına İlaç Yardımı - Son Dakika
Yerel

Suriyeli Savaş Mağdurlarına İlaç Yardımı

Suriyeli Savaş Mağdurlarına İlaç Yardımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, Suriye’de iç savaşta mağdur olanlara 70 bin TL değerinde ilaç yardımı yapıldı.

28.06.2015 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, Suriye'de iç savaşta mağdur olanlara 70 bin TL değerinde ilaç yardımı yapıldı. Yapılan son yardımla birlikte 2015 yılındaki toplam ilaç yardımı 246 bin TL'ye ulaştı.

İyilikder aracılığıyla Suriyeli mağdurlara gönderilen son ilaçların 100 koli olduğu açıklandı. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Sağlık Şube Müdürlüğü tarafından Malatya genelinde toplanan ilaçlar, zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Suriyelilere bir nebze olsun derman olacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, 70 bin TL değerinde olan ilaçların, çeşitli rahatsızlıklar ile kronik hastalık ilaçları olduğu kaydedildi. İlaç yardımı içerisinde ayrıca bebek mamaları olduğu belirtildi. Yapılan bu son yardımla büyükşehir belediyesinin Suriyeli mağdurlara yönelik olarak 2015 yılında toplam 246 bin TL değerinde ilaç yardımında bulunduğu bildirildi.

Öte yandan Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlık yardımlarının sürdürüleceği ifade edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suriyeli Savaş Mağdurlarına İlaç Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement