Suriyeli Sığınmacılara Ramazan Yardımı - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Sığınmacılara Ramazan Yardımı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Dernek görevlilerin ev ziyaretleri Anda Kardeşe Vefa Derneği Genel Başkan Yardımcısı Fazıl Çağrı'nın konuşması Fetih 1453 Derneği Genel Başkanı Mustafa Er'in konuşması Hatay'da Suriyeli sığınmacılara ramazan yardımı Fetih 1453 ve Anda Kardeşe Vefa Derneği tarafından, Hatay'daki Suriyelilere nakdi yardım ile gıda ve kıyafet yardımı yapıldı Fetih 1453 ve Anda Kardeşe Vefa Derneği tarafından, Hatay'ın Yayladağı, Reyhanlı ve Antakya ilçelerindeki Suriyeli sığınmacılara nakdi yardım ile gıda ve kıyafet dağıtımı yapıldı.

25.06.2016 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Dernek görevlilerin ev ziyaretleri

Anda Kardeşe Vefa Derneği Genel Başkan Yardımcısı Fazıl Çağrı'nın konuşması

Fetih 1453 Derneği Genel Başkanı Mustafa Er'in konuşması Hatay'da Suriyeli sığınmacılara ramazan yardımı

Fetih 1453 ve Anda Kardeşe Vefa Derneği tarafından, Hatay'daki Suriyelilere nakdi yardım ile gıda ve kıyafet yardımı yapıldı

Fetih 1453 ve Anda Kardeşe Vefa Derneği tarafından, Hatay'ın Yayladağı, Reyhanlı ve Antakya ilçelerindeki Suriyeli sığınmacılara nakdi yardım ile gıda ve kıyafet dağıtımı yapıldı.

İlçelerdeki Suriyeli sığınmacıların kaldığı yetimhaneleri ve evleri gezen dernek görevlileri, ailelerle görüşüp ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Çocuklarla yakından ilgilenen görevliler, onlarla sohbet edip, oyuncak dağıttı.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Genel Başkan Yardımcısı Fazıl Çağrı, mübarek ramazan günlerinde Suriyeli kardeşlerinin yanlarında olabilmek için Hatay'da bulunduklarını söyledi.

Türkiye'nin 4 bir yanından gelen yardımları, kendi elleriyle dağıttıklarını ifade eden Çağrı, "Hayırseverlerin desteğiyle bu yardımları dağıtabiliyoruz. İnşallah bayramda da sonrasında da Bayırbucak Türkmenleri ile diğer kardeşlerimizin yanlarında olacağız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.

Fetih 1453 Derneği Genel Başkanı Mustafa Er de gün içerisinde Reyhanlı ve Antakya'da yetimhaneler ile evlerde kalan 191 aileyi ziyaret ettiklerini ve zekatlarını verdiklerini söyledi.

Yayladağı'nda da yardımlarını ev ev dolaşarak sürdürdüklerini aktaran Er, "Burada da aylık yardım ettiğimiz aileler var. Onlara tek tek ulaştık. Akşam da 130 Suriyeli yetim çocuk ile Türkmen temsilcilerle iftar yapacağız. Ayrıca, bundan sonraki günlerde kardeşlerimiz için nasıl projeler yapabiliriz diye görüşmek için toplantı düzenleyeceğiz." diye konuştu.

Araçlarla evleri gezen görevliler, ailelere nakdi yardımın yanı sıra gıda ve kıyafet de dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriyeli Sığınmacılara Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement