Suriyeliler Mersin'de Taksiciyi Gasp Edip Boğazını Kesti - Son Dakika
Güncel

Suriyeliler Mersin'de Taksiciyi Gasp Edip Boğazını Kesti

Suriyeliler Mersin\'de Taksiciyi Gasp Edip Boğazını Kesti

Suriyeli 2 kişi, taksi şoförü 56 yaşındaki Ali Koç'un bıçakla boğazını kesip yaralayarak 170 lirasını gasp etti.

10.06.2015 14:56  Güncelleme: 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de aracına iki Suriyeliyi alan 56 yaşındaki taksi şoförü Ali Koç, Suriyelileri gidecekleri yere götürdükten sonra taksi ücretini istedi. O sırada arka koltukta oturan Suriyeli yolcu şoförün boğazını kesip 170 lirasını gasp etti.

ISSIZ SOKAĞA GİDİP GASP ETTİ

Merkez Toroslar ilçesindeki Mersin Devlet Hastanesi yakınlarında saat 00.30 sıralarında 33 T 0382 plakalı taksisine 2 kişiyi alan Ali Koç, yolcuların isteği üzerine Arpaçsakarlar Mahallesi'ne doğru yola çıktı. 25 yaşlarında, 1.65-1.70 boylarında ve konuşmalarından da Suriyeli oldukları anlaşılan kişiler, iddiaya göre Arpaçsakarlar Mahallesi'ne gelindiğinde ıssız bir sokakta Koç'un aracı durdurmasını istedi. Koç, Suriyelilerden taksi ücretini ödemelerini beklerken birden arka koltukta oturan kişi büyük bir bıçağı boğazına dayayarak parasını istedi. Vites kolunun önünde bulunan 170 lirayı alan şüpheliler, daha sonra üstünü aradıkları Ali Koç'un boğazını kesip uzaklaştı.

Boğazında derin bir kesik meydana gelen Ali Koç, acı ve kanlar içinde aracından inerek yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Ali Koç ameliyata alındı.

Koç'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, polis de Suriyeli gaspçıları yakalamak için kentte geniş çaplı bir çalışma başlattı. Ekipler, çalışma kapsamında Suriyelilerin taksiye bindiği noktayı gören hastane kavşağındaki mobese kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

"ENDİŞE VERİCİ"

Yaşanan olay taksiciler arasında da büyük tepki ve endişeye neden oldu. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Uzun zamandır meydana gelmediğine sevindiğimiz gasp olayını Mersin'de tekrar yaşıyor olmaktan büyük endişe duydum. Suriyeliler'in geçtiğimiz günlerde korsan taksicilik yapmalarıyla neden oldukları huzursuzluğun üzerinden çok geçmeden arkadaşımız Ali Koç'un gasp edilmesi ve boğazının acımasızca kesilerek öldürülmek istenmesi endişemizi daha da arttırmıştır. Şoför arkadaşlarıma itidal tavsiye ediyor ve güvenlik güçlerinin suçluları en kısa zamanda ele geçireceği inancı ile arkadaşımız Ali Koç'a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriyeliler Mersin'de Taksiciyi Gasp Edip Boğazını Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (86)

  • Zz: tayyip bu suriyeliler yüzündende çok oy kaybettin istemiyoruzzzz. Onlara sağladığın olanakları vatandaşına sağlasan ihya olurdun.... 36 6 Yanıtla
  • tc vatandasi: Ülkemde beleşci Suriyeli istemiyorum. Dönüp Gitsin ler ülkelerine defolsunlar.. 32 1 Yanıtla
  • .: Bizim başımizdaki it kopuklar yetmiyordu bi de bunlar çıktı başımıza. Akp den ülkeye hediye. 28 1 Yanıtla
  • ...........: besle kargayı oysun gözünü 29 0 Yanıtla
  • antepli: sanki bu tür olaylar ülkemizde hic olmamiş gibi algilamaniz yokmu ne kadar faşist irkçi bir millet olduk biz 2 24 Yanıtla
  • aaaa: Ülkemizde 7.8 milyon Suriyeli var 2 milyon değil 26 0 Yanıtla
  • turan: Besle kargayı oysun gözünü 24 1 Yanıtla
  • AYAZAGALI 6161: Bunlar hain olmasaydi ulkelerini birakip kacmazdi.şeref yoksunu millet 23 1 Yanıtla
  • of: 1 Mümin arap 1000 kemaliste bedeldir 4 19 Yanıtla
  • VATANDAŞ: DAHA BUNUN MAFYASI OLACAK.HIRSIZI ARSIZI DAHA NELER NELER. 22 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement