Suriyelilere Battaniye ve Ayakkabı Yardımı - Son Dakika
Yerel

Suriyelilere Battaniye ve Ayakkabı Yardımı

Suriyelilere Battaniye ve Ayakkabı Yardımı

Adıyaman’da ki Suriyelilere yönelik geçtiğimiz günlerde merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı tarafından başlatılan yardım kervanına Uşak’ta battaniye üretimi yapan Besnili hayırsever işadamlarımız ile Fillo Lojistik de katıldı.

21.01.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da ki Suriyelilere yönelik geçtiğimiz günlerde merkezi İstanbul'da bulunan Adıyamanlılar Vakfı tarafından başlatılan yardım kervanına Uşak'ta battaniye üretimi yapan Besnili hayırsever işadamlarımız ile Fillo Lojistik de katıldı.

Çadırkent dışında kalan Suriyelilere yardımlar devam ediyor. Uşak'taki Besnili hayırsever işadamlarının kamp dışında kalan Suriyeli ailelere dağıtılmak üzere gönderdiği bir tır dolusu battaniye ile Fillo Lojistik'in gönderdiği 410 çift ayakkabı Adıyaman'a ulaştı.

Gönderilen battaniyeler ve ayakkabılar Adıyaman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla il merkezinde yaşayan Suriyelilere dağıtılacak.

Uşak'ta Besnili hayırsever işadamlarımız tarafından gönderilen 2105 adet battaniye ile Fillo Lojistik tarafından gönderilen 410 çift ayakkabının Adıyaman'a ulaştığını söyleyen Vali Mahmut Demirtaş, "Dünya, Suriye'de yaşanan drama çözüm ararken, Türkiye beş yıldır 2 milyonu aşkın Suriyeli mağdura misafirperverlik ediyor. Bugün dağıtımını yapacağımız yardımlarla Ensar ve Muhacir olmanın ne demek olduğunu Suriyeli kardeşlerimize göstermiş oluyoruz. Adıyaman Merkez ve köyleri ile ilçelerimizde ikamet eden Suriyeli sığınmacı kardeşlerimizin dertlerine bir nebze de olsa derman olabilmek için Valiliğimizin girişimleri ile merkezi İstanbul'da bulunan Adıyamanlılar Vakfımızın gönderdiği gıda ve giyecek yardımları bin Suriyeli aileye dağıtımı yapılmış olup, bugünde Uşak'ta faaliyet gösteren Besnili hayırsever işadamlarımızın gönderdiği battaniyeler ile Fillo Liojistik'in gönderdiği ayakkabıları il merkezinde bulunan Suriyeli kardeşlerimize dağıtacağız. Bu soğuk kış günlerinde gönderilen yardımlar sayesinde yüzlerce Suriyeli ailemiz, onları ısıtacak bir battaniyeye ve karınlarını doyurabilecek sıcak bir yemeğe kavuşmuş oldular. Suriyeli kardeşlerimize gönderdikleri yardımlarla ensar olma görevini üstlenen Adıyamanlılar Vakfının Başkan ve Üyelerine, hayırsever Abuzer Yıldırım'a, Uşak'ta battaniye sektöründe faaliyet gösteren Besnili hayırsever işadamlarımıza ve Filo Lojistik'e çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suriyelilere Battaniye ve Ayakkabı Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement