Suriyeliyim' Dedi, PKK'lı Çıktı - Son Dakika
Yerel

Suriyeliyim' Dedi, PKK'lı Çıktı

Suriyeliyim\' Dedi, PKK\'lı Çıktı

Aydın’da jandarma ekiplerinin Kuşadası, Söke ve Didim ilçelerinde gerçekleştirdiği devriye faaliyetlerinde 53 kaçak göçmen yakalandı.

13.12.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da jandarma ekiplerinin Kuşadası, Söke ve Didim ilçelerinde gerçekleştirdiği devriye faaliyetlerinde 53 kaçak göçmen yakalandı. Suriyeli olduğunu iddia eden göçmenin aranan bir PKK'lı olduğu tespit edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son 3 gün içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetler kapsamında Kuşadası Güzelçamlı Mahallesi'nde kıyıda bekleyen 7 yetişkin erkek, 3 yetişkin kadın ve 6 çocuk olmak üzere 1'i Suriye ve 15'si Afganistan uyruklu 16 göçmen yakandı. Yapılan araştırma sonucu şüphelilerin alınan parmak izi esleştirmelerinde Suriye uyruklu olduğunu beyan eden O.A. olarak isimli sahsın aslen M.Ş.S. isimli PKK/PYD terör örgüt üyesi olduğu ve terör örgütü propagandası yapmak suçundan arandığı tespit edildi.

Söke ilçesi Tuzburgazı Mahallesi Kafa mevkiinde önleyici kolluk devriyesinde 8 erkek, 8 bayan ve 16 çocuk olmak üzere toplam 32 Suriye uyruklu şahıs yakalandı. Yine Didim ilçesi Akköy Mahallesi eski liman bölgesinde önleyici kolluk devriyesinde 2 erkek, 1 bayan ve 2 çocuk olmak üzere toplam 5 Suriye uyruklu şahıs yakalandı. Suriye ve Afganistan uyruklu yabancılar gerekli yasal tebligatlar yapılmasına ve idari para cezası uygulanmasına müteakip Aydın Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suriyeliyim' Dedi, PKK'lı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement