Suruç Katliamına Sarıgöl'den Lanet Yağdı - Son Dakika
Yerel

Suruç Katliamına Sarıgöl'den Lanet Yağdı

Suruç Katliamına Sarıgöl\'den Lanet Yağdı

Sarıgöl Eğitim-Sen Şubesi düzenlediği basın açıklamasıyla Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

25.07.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl Eğitim-Sen Şubesi düzenlediği basın açıklamasıyla Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 32 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

Sarıgöl Dışkahveler mevkinde düzenlenen basın açıklamasına çeşitli sivil toplum kuruluşları ile Eğitim-Sen üyeleri katıldı. Şuruç'ta hayatlarını kaybeden 32 genç için saygı duruşunun yapılmasının ardından açıklamalarda bulunan Sarıgöl Eğitim-Sen Şubesi başkanı Muttalip Özcan, "IŞİD tarafından yerle bir edilen Kobane'nin yeniden inşa edilmesi çalışmalarına katılmak için Suruç'a gelen 300 gencin basın açıklaması sırasında şiddetli patlama meydana gelmiş, onlarca genç hayatını kaybederken yüzün üzerinde genç de yaralanmıştır. Yaşanan katliamı şiddetle kınıyoruz. Şuruç'ta yaşanan katliam sadece gençlerimize yönelik değil, aynı zamanda Türkiye'ye ve Ortadoğu'ya yöneliktir. Kardeşlik, özgürlük ve barışa karşı yapılan bir saldırıdır. Ölen gençlerimizi saygıyla anıyoruz. Terör belasını da şiddetle kınamaktayız." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suruç Katliamına Sarıgöl'den Lanet Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement