Suruç Katliamında Yaşamını Yitiren Gencin Fotoğrafı Gündeme Oturdu - Son Dakika
Politika

Suruç Katliamında Yaşamını Yitiren Gencin Fotoğrafı Gündeme Oturdu

Suruç'taki bombalı saldırıda yaşamını yitiren Ali Can Vural'ın maddi yetersizlik nedeniyle alamadığı parkayla çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

21.07.2015 19:37  Güncelleme: 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Suruç'ta geçtiğimiz gün yaşanan bombalı saldırıda yaşamını yitiren, 19 yaşındaki Ali Can Vural'ın, 2013 yılında maddi yetersizlik nedeniyle alamadığı parkayla birlikte çekildiği fotoğrafla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, bugün Türkiye'de gündeme oturdu. Vural 2013 yılında Twitter adresinden çektirdiği fotoğrafla birlikte, "İşte devrimci ruh budur hayalini kurduğun parkaya paran yetmeyince hatıra olsun diye mağazada foto çektirmek" diye yazdı.

ATTIĞI TWEET PAYLAŞIM REKORLARI KIRILDI

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki bombalı saldırıda, Samsun'dan giden 19 yaşındaki Ali Can Vural da öldürüldü. Vural, 2013'te paylaştığı bir tweette, "İşte devrimci ruh budur hayalini kurduğun parkaya paran yetmeyince hatıra olsun diye mağazada foto çektirmek" diyerek mağazada üzerine giydiği parkayla fotoğrafını paylaşmıştı. Vural'ın 2 yıl önce attığı bu tweet bugün defalarca kez paylaşıldı.

"ORADAKİ ÇOCUKLARA DAĞITACAKLARDI"

Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Samsun İl Başkanı Murat Çepni, 32 kişinin yaşamını yitirdiği katliamda, Samsun'dan giden 3 kişinin yaralandığını 2 kişinin öldüğünü söyledi. Çepni, bombalı saldırı sonucunda Samsun'dan giden Aydan Ezgi Şalcı, Ali Can Vural'ın hayatını kaybettiğini; Zafer Aydın, Mert Cömert, Özlem Tunç'un yaralandığını açıkladı. Olayı haber alır almaz Samsun'dan 4 kişilik bir heyetle Şanlıurfa'ya gittiklerini ifade eden Çepni, şunları söyledi:

"Arkadaşlarımız Kobani'de yerle bir olan kentin inşasına katkı sağlamak, çocuk parkı yapmak, hatıra ormanı yapmak için gidiyorlardı. Suruç'tan geçişleri de yasal olarak planlanmıştı. Oraya gideceklerdi topladıkları eşyaları odaki çocuklara dağıtacaklardı. Samsun'dan da içinde çocuk malzemeleri olan 30 koli göndermiştik. Yardımları toplanmasında çalışan bu 5 arkadaşımız Kobani'ye gidecekti."


Suruç Katliamında Yaşamını Yitiren Gencin Fotoğrafı Gündeme Oturdu

Son Dakika Politika Suruç Katliamında Yaşamını Yitiren Gencin Fotoğrafı Gündeme Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (130)

  • yalnız kürt: çok güzel algı operasyonu yapılıyor,aynı berkinin ekmek almaya giderken vurulması gibi 110 26 Yanıtla
  • Haksnn: Parka alacak parası yok ama akıllı telefon alacak parası var.acitasyona bakın. Neremizle gülelim siz söyleyin 73 32 Yanıtla
  • Zaza23: Vatan hainlerine Allah fırsat vermesin. 60 43 Yanıtla
  • ordaydım: Elin çocuğu okuyup Atom böler bizimkılerde okuyup vatani böler 79 22 Yanıtla
  • ordaydım: Bu devrimci kardeşimiz fotoğrafı samsung lamı iphone lamı cekmıs kapital sermaye ürünü 77 20 Yanıtla
  • zzzz: Bu da sisliden taksime ekmek almaya giden cocuk hikayesi gibi bisey olmasın 77 19 Yanıtla
  • Adana: Yavşak medya pkk lıları bile eli çiçekli örğütlerdir göstermeye başladı 62 31 Yanıtla
  • UZMAN TERÖR YORUMCUSU: ÖLDÜ YA AJİTASYON YAPARLAR GÜNLERCE...SOSYALİSTLERİN BİRİNCİ SÖMÜRÜSÜ FAKİRLİK EDEBİYATIDIR..ALAMADIĞI SÖZDE PARKA DENİZ GEZMİŞ AĞABABASINI PARKASININ MODELİDİR...PARKA ALAMADI YA FAKİRDİ YA ŞİMDİ KESİN OLARAK CENNETE GİDER BU ÇOCUK....KOBANİDEKİ PKKLILARA OYUNCAK GÖTÜRÜYORLARMIŞ MIŞ...AFRİKADA MİLYONLARCA ÇOCUK GÜNDE 1 ÖĞÜN YEMEK YİYOR ONLARA NİYE BİŞEY GÖNDERMİYORSUNUZ? CVP ÇÜNKÜ ONLAR KÜRT DEĞİL VE MÜSLÜMANLAR 63 30 Yanıtla
  • bafraaa: Ekmek almaya gitmiştir ya zavallı öyle demeyin bafrada aç kalan insan her yerde aç kalır acitasyon yapmayın lavuklar 69 19 Yanıtla
  • zx: allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin 54 33 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement