Suruç Kaymakamı Çiftçi'nin Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Suruç Kaymakamı Çiftçi'nin Veda Ziyaretleri

Suruç Kaymakamı Çiftçi\'nin Veda Ziyaretleri

ŞANLIURFA (AA) - Bursa'nın Yenişehir ilçesine atanan Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Şanlıurfa Şehit Aileler Derneğini ziyaret etti.

24.09.2016 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞANLIURFA (AA) - Bursa'nın Yenişehir ilçesine atanan Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Şanlıurfa Şehit Aileler Derneğini ziyaret etti.

Uzun süredir Suruç'ta başarılı bir şekilde görev yapan ve Yenişehir Kaymakamlığına atanan Kaymakam Çiftçi, veda ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Şehit Aileler Derneği Başkanı Mehmet Yavuz'la bir araya geldi.

Kaymakam Çiftçi, şehitlerin ülke için önemine vurgu yaparak, "Biz sizlerin ve şehitlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Sizler bu vatan, bu bayrak için savaştınız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de uzun ömür diliyorum." dedi.

Yavuz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çiftçi'nin Suruç'ta önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

Yavuz, "Sayın kaymakamıma yaptığı hizmetlerden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Görüşmenin ardından Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Yavuz, hizmetlerden dolayı Kaymakam Çiftçi'ye teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suruç Kaymakamı Çiftçi'nin Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement