Suruç'ta Sosyal Hizmet Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Suruç'ta Sosyal Hizmet Merkezi Açıldı

Suruç\'ta Sosyal Hizmet Merkezi Açıldı

Suruç'ta Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sosyal hizmet merkezi açıldı.

25.11.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yapımı tamamlanan sosyal hizmet merkezi faaliyetlerine başladı.

Suruç Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar ve yeni projeler gerçekleştirilecek.

Merkez ve köylerde, ihtiyaç sahibi çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakınları, gaziler ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra Psiko-Sosyal Destek, aile danışma ve rehberlik hizmetleri de sunulacak.

Suruç Sosyal Hizmet Merkezi'nde ailelere yönelik eğitim programları da düzenlenecek, aile yapısı ve değerleri ile çocuk, engelli, kadın ve insan haklarının korunmasına yönelik çalışmalar yürütülecek.

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Suruç Sosyal Hizmet Merkezi'nin bölgede bu konuda yaşanan ihtiyacı büyük ölçüde karşılayacağını, burada Suruçlular için güzel projelere imza atacaklarını söyledi.

Demirkol, "Şehit yakınları, engelliler, ilçede kreş açmak isteyenler, sosyal yardımlardan veya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın kamuoyuna sunduğu hizmetlerden faydalanmak isteyenlere hizmet verecek, merkezimizde her türlü işlerini çözecekler. Dileğimiz bu tür merkezlerin tüm ilçelerde yaygınlaşması, Suruç sosyal hizmet merkezimiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Suruç'ta Sosyal Hizmet Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement