Suruç'taki Canlı Bombanın Kimliği Kesinleşti - Son Dakika
Güncel

Suruç'taki Canlı Bombanın Kimliği Kesinleşti

32 kişinin yaşamını yitirdiği Suruç'taki saldırıyı yapılan DNA testi sonucunda Adıyaman nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün gerçekleştirdiği kesinleşti.

22.07.2015 11:07  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suruç bombacısının Adıyaman nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Şeyh Abdurrahman Alagöz olduğu yapılan DNA testi sonucunda kesinleşti.

İKİNCİ SALDIRGAN ŞÜPHESİ

Habertürk'ten Umut Tütüncü'nün haberine göre saldırıda kimliği tespit edilemeyen ancak kadın olduğu belirlenen ikinci bir şüpheli ortaya çıktı. Saldırıda cesedi parçalanan kadın şüphelinin kimlik tespiti için çalışmalar sürdürülüyor.

"ÇOCUKLARIM BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZDI"

Canlı bomba olduğu kesinleşen Alagöz'ün annesi dün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "6 ay önce ağabeyi Y.A. birlikte Antep'e çalışmaya gideceklerini söylediler. Ne işi yapacaklarını sordum, 'Gidince bulacağız bir şeyler' dediler. Babası ve ben maddi durumumuz kötü olduğu için kabul ettik. Antep'e gittikten sonra zaman zaman bizi arıyorlardı. İyi olduklarını ve çalıştıklarını söylüyorlardı. Nerede çalıştıklarını yine söylemediler. Son olarak bayramdan iki gün önce görüştük. İyi olduklarını ve meraklanmamamızı söyledi. Daha da görüşemedik. Bayramda aramalarını bekledim ama aramadılar. Çocuklarım böyle bir şey yapmazdı. Bayramda annelerinin babalarının elini öperlerdi. Onları çok merak ediyorum.

"POLİSLER GELİP SORDU"

Polisler çocuklarımın nerede olduğunu sordu. Bende bildiklerimi anlattım. Ne olduğunu sordum bana bir şey anlatmadılar. Mahalledeki komşularım oğlumun nüfus cüzdanının internette gezdiğini söylediler. Ne olduğunu hala öğrenebilmiş değilim. Babası da kamyon şoförü, o da yıkılmış durumda. Bilgi alamıyoruz kimseden."

Suruç\'taki Canlı Bombanın Kimliği Kesinleşti

Son Dakika Güncel Suruç'taki Canlı Bombanın Kimliği Kesinleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (105)

  • 1071: seyh abdurrahman mekanin cennet olsun. 20 77 Yanıtla
  • Pir: Kürt halkı şunu iyi görmelidir türklere bakın iki polisleri öldürülüyor diye nasıl yırtıyorlar kendilerini bizde ise biz birbirimizle barışık değiliz hala kürtler en azından dışarıya karşı güçlü olmalıdır kürtlerin çıkarına olan şeylerde birlikte hareket etmelidir 37 54 Yanıtla
  • PKK Halktir: gercekten sen bu katliami yaptiysan CENABI ALLAH'tan dilerim ki yerin cok sicak olsun cehennem atesinde yanasin 43 38 Yanıtla
  • 1453Kartalı: Şeyh Abdurrahman Alagöz Bu vatan sana minnettardır...Ruhun şad olsun koca yürekli insan 23 54 Yanıtla
  • bafraaa: Yasasın adıyaman halkı gerçek vatansever gerçek insanlarımız bizim 30 39 Yanıtla
  • helal olsun: allah rahmet eylesin yigit adam 19 47 Yanıtla
  • hb: bulgar yunan tohumlari kendilerini turk saniyor zamani gelince bulgarlari mumla arayacaksiniz 32 fidanin olumune sevinen alcaklar ALLAH ayni aciyi sizede nasip etsin 41 23 Yanıtla
  • türk: Allah rahmet eylesin geberttiğin itler için allah senden razı olsun 34 28 Yanıtla
  • Kartal...: RUHU ŞAD,MEKANI CENNET OLSUN... 16 43 Yanıtla
  • can: orospunun çocuğu............................. 35 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı
    09:19 FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı

    Kayseri'de terör örgütü FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü, hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari emniyet müdürünün Kayseri'de saklandığı hücre evini tespit etti ve operasyon düzenledi. Şüpheli, polis ekipleri tarafından gizli geçitten kaçmaya çalışırken yakalandı ve gözaltına alındı.

  • Edirne'de Yayaya Çarpan Motosiklet Kazası
    09:18 Edirne'de Yayaya Çarpan Motosiklet Kazası

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarpan motosikletin sürücüsü ve yaya yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Kazanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği belirtildi.

  • Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı
    09:16 Kayseri'de DEAŞ Üyesi 5 Kişi Yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü belirlenen terör örgütü DEAŞ üyesi 5 kişi yakalandı. Operasyon sonucunda yakalanan şahısların işlemleri devam ediyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti
    09:16 Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Depremin Merkez Üssüne Gitti

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • Köyceğiz'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti
    09:15 Köyceğiz'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Turizm Haftası çerçevesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında, öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrencilere, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kazı Başkanı Dç. Dr. Ufuk Çörtük tarafından antik kentin tarihi hakkında bilgi verildi.

  • Başakşehir'de 'Yemin Olsun' Sergisi Ziyarete Açıldı
    09:13 Başakşehir'de 'Yemin Olsun' Sergisi Ziyarete Açıldı

    Başakşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Başakşehir Sanat Galerisi, Kur'an-ı Kerim'deki yemin ayetlerinden oluşan 'Yemin Olsun' sergisini ziyaretçilere açtı. Sergi, kainatın derinliklerine yolculuk yapmayı ve yaratılan her şeyin Rabbimizin ismini hatırlamak ve bulmak için bir vesile olduğunu vurguluyor.

  • WhatsApp'ta durum belirteçlerinin baş harfi tekrardan küçük hale getirildi!
    09:12 WhatsApp'ta durum belirteçlerinin baş harfi tekrardan küçük hale getirildi!

    Dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcısı ile en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, sürekli olarak önemli yenilikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Ancak bu yenilikler bazen kullanıcılar tarafından pek hoş karşılanmıyor. Son olarak bunun bir örneği daha yaşandı. Öyle ki WhatsApp uygulamasında 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' ifadelerinin baş harfi büyük olduğu için kullanıcılar tepki gösterdi. Akabinde bu yenilik geri alındı. İşte ayrıntılar… WhatsApp, son zamanlarda kullanıcı arayüzünü iyileştirmek için önemli adımlar atıyor. Özellikle Android platformunda büyük değişiklikler yapılması bekleniyor. Şirketin planı doğrultusunda geçtiğimiz günlerde bir güncelleme daha yayınlandı. Söz konusu güncelleme ile sohbetlerde karşıdaki kişinin durumunu gösteren 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' belirteçlerinin baş harfi büyük hale getirilmişti. Bu aslında pek de büyük bir değişiklik olmamasına rağmen kısa süre içinde pek çok kullanıcı tarafından fark edildi. Akabinde kullanıcılar, belirteçlerin baş harfinin büyük hale gelmesinin gözü yorduğunu söyleyerek eski haline geri getirilmesini istedi. Bugün ise şirket, artan tepkiler üzerine bir güncelleme daha yayınladı ve değişiklik geri çekildi. Aslına bakacak olursak 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' gibi belirteçlerin baş harfi Telegram ve Signal gibi rakip uygulamalarda da küçük. Bu kullanıcı deneyimi açısından önemli bir detay olarak görülüyor. Bu doğrultuda WhatsApp'ın geri adım atması kullanıcıları sevindirdi. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? WhatsApp'ın yaptığı değişiklik sizin de dikkatinizi çekti mi? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

  • Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
    09:10 Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

    Kuşadası Belediyesi, Kadınlar Denizi Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirerek yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.


Advertisement