Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Suruç'taki Terör Saldırısı

Bursa'da, Suruç ilçesindeki terör saldırısı protesto edilirken, çıkan olaylarda gözaltına alınan 4 kişi ifadeleri alınıp, serbest bırakıldı.

20.07.2015 23:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, Suruç ilçesindeki terör saldırısı protesto edilirken, çıkan olaylarda gözaltına alınan 4 kişi ifadeleri alınıp, serbest bırakıldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen olayları protesto etmek isteyen grubun içerisindeki bazı göstericilerin, bir polis memuruna saldırıda bulunulduğu ve saldırı sonucunda polisin çeşitli yerlerinden yaralanıp, kullanmakta olduğu kamerasının kırıldığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından ekiplerin saldırıyı gerçekleştirilen dört kişiyi yakalanarak gözaltına aldığı ve gerekli adli işlemleri başlatıldığı vurgulanan açıklama, "Konu ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş ve talimatları doğrultusunda şüpheli şahısların ifadeleri alınmak suretiyle serbest bırakılmıştır. Soruşturma devam etmektedir. İlimizin huzuru ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" ifadesi kullanıldı.

Şehreküstü Meydanı'nda toplanan Bursa Savaş Karşıtı Platformu, HDP Bursa İl Başkanlığı ve CHP Bursa İl Başkanlığı üyeleri, basın açıklaması yaptıktan sonra Kent Meydanı'na yürüdüğü sırada, görüntü çeken bir polis memurunu kovalamış ve polis memuru da yakında bulunan Bursa Emniyet Müdürlüğü binasına doğru kaçmıştı. Grup üyelerinin, binaya girmeye çalışması üzerine polis ve göstericiler arasında gerginlik yaşanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement