Suruçlular Dernek Başkanı Salih Demirsoy Oldu - Son Dakika
Güncel

Suruçlular Dernek Başkanı Salih Demirsoy Oldu

Gaziantep Suruç'lular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yönetimi göreve başladı.

20.07.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce Başkanlığını İşadamı ve siyasetçi Hasan Şahin'in yaptığı ve Hasan Şahin'in siyasete atılmasıyla Suruç'lular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yönetimini Salih Demirsoy başkanlığında oluşturdu.

Salih Demirsoy başkanlığında oluşan yeni yönetim şu listeden oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı Salik Demirsoy,Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Orhan ,Mehmet Kızıl,Celal Uğurlu,Fethi Şahinsoy,Yavuz Yıldız,Ömer Kanat.

Suruç'luların Gaziantep'te en çok nüfusa sahip olduğunu vurgulayan Suruç'lular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demirsoy,Gaziantep ekonomisinde hem üretimde hem de ticarette önemli bir alana sahip olduklarını vurguladı.

Demirsoy açıklamasına şöyle devam etti:Bu mübarek Ramazan ayı ve ramazan Bayramında dostlukları pekiştirmek,Suruç'lu hemşerilerimiz arasında diyalog bağını oluşturarak birlik ve dirlik içerisinde diğer toplumlarla da barış ve dostluk içerisinde yaşarak bu kente dün olduğu gibi bugün ve yarında katkımızı koyma gayreti içerisinde olacağız.Yönetim Kurulu arkadaşlarımla inşallah Suruçlu hemşerilerimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Suruçlular Dernek Başkanı Salih Demirsoy Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement