Suruçlular Mültecilerin Kamplara Yerleştirilmesini İstiyor - Son Dakika
Yaşam

Suruçlular Mültecilerin Kamplara Yerleştirilmesini İstiyor

Irak Şam İslam Devleti örgütünden kaçarak Suruç‘a sığınan 100 binin üzerinde mülteci ilçenin nüfusunun bir anda ikiye katladı.

23.09.2014 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak Şam İslam Devleti örgütünden kaçarak Suruç‘a sığınan 100 binin üzerinde mülteci ilçenin nüfusunun bir anda ikiye katladı.

Suruç‘ta Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (YİBO) kayıt altına alınan mülteciler için bölgede çadır kent kurma...

Suruçlular Mültecilerin Kamplara Yerleştirilmesini İstiyor
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Suruçlular Mültecilerin Kamplara Yerleştirilmesini İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum'un Alaca ilçesinde yağmur duası edildi
    19:03 Çorum'un Alaca ilçesinde yağmur duası edildi

    Alaca Belediyesi, bayar ayarlarının kurak geçmesi nedeniyle yağmur duası etkinliği düzenledi. Cuma namazının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ile birlikte yağmur duası yaptı.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Muğla Datça'da Çocuk Evleri Sitesi Projesi Temel Atma Töreni Düzenlendi
    18:43 Muğla Datça'da Çocuk Evleri Sitesi Projesi Temel Atma Töreni Düzenlendi

    Muğla'nın Datça ilçesinde, Hazineye ait 15 bin metrekarelik alanda beş villa tarzı dubleks çocuk evi ve hizmet birimlerinden oluşacak çocuk evleri sitesi projesinin temsili temel atma töreni düzenlendi. Törene Datça Kaymakamı Murat Atıcı, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Kadın İşgücünü Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği (KİGDER) Başkanı Menşure Yavuz ve dernek üyeleri katıldı. Kaymakam Atıcı, projenin tamamlanmasıyla 50 çocuğa hizmet vereceklerini belirtirken, Dernek Başkanı Yavuz da projeye destek verenlere teşekkür etti. Ayrıca etkinlik kapsamında sanatçı Suavi'nin konser vereceği duyuruldu.

  • Antakya'da otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı
    18:24 Antakya'da otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde park halindeki bir otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kedi yavrusunu sıkıştığı yerden çıkararak doğal ortamına bıraktı.

  • Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
    18:21 Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

    Ankara'da 36 yaşındaki bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a oğlunun telefonundan "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" mesajı gönderdi. Oğlunun yanına gitmek üzere kapıyı açan Yonca Kazan Coşkun, bu sırada içeri giren boşanma aşamasındaki eşi tarafından önce tecavüze uğradı, daha sonra da bıçaklanarak öldürüldü.


Advertisement