Sürücülerden Ters Asılan Tabelaya Tepki - Son Dakika
Yerel

Sürücülerden Ters Asılan Tabelaya Tepki

Sürücülerden Ters Asılan Tabelaya Tepki

Adıyaman’ın Sincik ilçesindeki ters asılan tabela, sürücülerin tepkisine neden oluyor.

20.09.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik ilçesindeki ters asılan tabela, sürücülerin tepkisine neden oluyor.

Sincik ilçe girişinde yapımına devam edilen yol genişletme ve hastane kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle yaklaşık 20 gündür ulaşıma kapatılan yolda yön gösteren tabelanın ters asılması sürücülerin tepkisine neden oluyor. Sincik ilçe merkezinde bulunan Atatürk büstü önüne asılan ters tabela sürücüleri yanıltıyor. Sürücüler tabelanın ters döndüğünü yanlış istikamete gittiklerini belirterek yetkililerin bir an önce Kahta ve Adıyaman istikametini gösteren düzgün tabelalar asmalarını istediler.

Malatya'dan Sincik ilçesine bağlı Çatbahçe köyündeki akrabalarına bayram ziyaretine gelen Erol Dinçer, "Ben Malatya'da ikamet ediyorum. Bayram ziyareti için Sincik'e geldim, ilçe merkezinde ters bir tabela gördüm ama tabelanın ters döndüğünü düşünerek ana yolda devam ettim. Yol şantiyesinin olduğu alana geldiğimde tahliye yoluna girip devam ettim bir süre sonra Yarpuzlu köyü yolunda ilerlediğimizi fark ettim. Geri dönüp ilçe merkezine geldim. Kahta yolunu gösteren bir tabela olmadığı için yolu bulamadım, yakınlarımı arayıp Kahta yolunu ancak öğrenebildim. Yetkililerin burada biran önce önlem almaları gerekiyor" dedi.

Sincik ilçe merkezinde market işletmecisi olan Haci Yolcu ise "Kahta yolu 20 gündür trafiğe kapalı, Kahta istikametine giden araçlar hükümet konağı yanından geçerek şehir mezarlığının yanından Sincik boğazından Kahta yolunu giriyorlar. Aşağıdan gelen sürücüler sıkıntı yaşamıyor ama özellikle Malatya istikametinden gelen sürücüler yolu şaşırıyor. Burada bizim dükkanın önüne ters bir tabela asılmış ama bunu gören sürücüler rüzgarın etkisiyle tabelanın ters döndüğünü düşünüyorlar, o yüzden kimse bu tabelaya itibar etmiyor. Her gün onlarca sürücü gelip bizden Kahta yolunu soruyor. Yetkililerin buraya yön gösteren tabelalar koyması gerekiyor" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sürücülerden Ters Asılan Tabelaya Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement