Sürücüsü Uyuyan Yakıt Yüklü Tanker, Mayınlı Bölgeye Geçti - Son Dakika
Güncel

Sürücüsü Uyuyan Yakıt Yüklü Tanker, Mayınlı Bölgeye Geçti

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde mazot yüklü tanker, sürücüsünün direksiyonda bir anlık uyumusı sonucu, Suriye sınırındaki mayınlı alana geçtikten sonra durabildi.

02.09.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde mazot yüklü tanker, sürücüsünün direksiyonda bir anlık uyumusı sonucu, Suriye sınırındaki mayınlı alana geçtikten sonra durabildi. Paniğe kapılan sürücü, kamyon tekerlek izlerini takip ederek kendi imkanlarıyla mayınlı alandan kurtuldu.

Irak'a petrol taşıyan Cemal Padak yönetimindeki 34 NKP plakalı mazot yüklü tanker, sürücüsünün biranlık uyuklamasıyla Suriye sınırındaki mayınlı alana girdi. Serin Köy yakınlarında mayınla alana geçen tanker sürücüsü Cemal Padak, herhangi bir patlama yaşanmadan, tanker tekerleklerini takip ederek, mayınlı alandan çıktı.

Padak, daha sonra jandarmayı arayarak tankerin kurtarılması amacıyla yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, tankerin girdiği alanda mayınların olup olmadığının tespit edilmesi için Şırnak'tan bomba imha ekibi talebinde bulundu. Bomba imha ekibinin yapacağı incelemeden sonra, tanker kontrollü bir şekilde alandan çıkarılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sürücüsü Uyuyan Yakıt Yüklü Tanker, Mayınlı Bölgeye Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement