Sürücüsüz, Cep Telefonu ile Park Edilebilen Araçlar Detroit Otomobil Fuarı'nda - Son Dakika
Dünya

Sürücüsüz, Cep Telefonu ile Park Edilebilen Araçlar Detroit Otomobil Fuarı'nda

Sürücüsüz, Cep Telefonu ile Park Edilebilen Araçlar Detroit Otomobil Fuarı\'nda

Otomobil sektöründe yılın ilk buluşması Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı Detroit Auto Show Amerika Birleşik Devletleri'nde başladı.

13.01.2016 01:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil sektöründe yılın ilk buluşması Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı Detroit Auto Show Amerika Birleşik Devletleri'nde başladı.

Fuarda, Fiat- Chrysler, Chevrolet, Mercedes Daimler ve Volvo'nun da aralarında olduğu markaların 50 yeni modelinin dünya lansmanı yapılacak.

Ayrıca araçlara entegre edilen en yeni yazılımlar, farklı çipler ve sensörler ile sürücüsüz otomobil girişimlerindeki son gelişmeler fuarda görülebilecek.

Dieter Zetsche, CEO, Daimler AG: "Yeni E serisindeki üstün zekanın en önemli göstergesi, otomobilin, etrafından daha fazla haberdar olması. Yoldaki diğer araçlarla, çevreye ilişkin bilgi değişimi yapabiliyor. Bu sayede önünü daha iyi görebiliyor ve yol durumuna ilişkin daha iyi tahminde bulunuyor."

Mercedes Benz'in başkanlığını da yürüten Daimler CEO'su Dieter Zetsche ayrıca, Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletinde, otoyollarda sürücüsüz araçlarının deneme sürüşlerini yaptıklarını, yeni modellerinin, park etmenin zor olduğu koşullarda dah

Yazar:

Etiketler: Gönderildi: 13 Ocak 2016

İzlenme oranı:

Oylar Açıklaması

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Sürücüsüz, Cep Telefonu ile Park Edilebilen Araçlar Detroit Otomobil Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement