Sürüye Yıldırım Düştü, 38 Keçi Telef Oldu - Son Dakika
Güncel

Sürüye Yıldırım Düştü, 38 Keçi Telef Oldu

Sürüye Yıldırım Düştü, 38 Keçi Telef Oldu

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde yıldırım düşmesi sonucu 38 keçi telef oldu.

28.06.2015 13:06  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalvaç'a bağlı Dedeçam Köyü'nde dün şiddetli yağış etkili oldu. Köy yakınlarındaki arazide keçilerini otlatmaya çıkan Mevlüt Yıldız, öğleden sonra yağıştan korunmak için bir ağacın altına sığındı. Sığındıkları noktaya yıldırım düşen 95 hayvandan 38'i telef olurken, Mevlüt Yıldız baygınlık geçirdi. Bir süre sonra ayılan Yıldız, durumu cep telefonuyla yakınlarına bildirdi.

VETERİNER HEKİM İNCELEME YAPTI

Bölgeye gelen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Elmacı ile bir veteriner hekim de inceleme yaptı. İlçe Müdürü Osman Elmacı, "Gerekli ön inceleme yapılarak telef olan hayvanların küpe numaraları alındı. Gerekli mercilere bildireceğiz" dedi.

Mevlüt Yıldız, kontrol amacıyla Şarkikaraağaç Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi'ne götürüldü.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sürüye Yıldırım Düştü, 38 Keçi Telef Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Deruni Hışşş Hışşş: Keçiler daha henüz yeni biten filşzleri yiyip ağaçları yok ediyor diye... Havva annemiz kızmış olabilir... 1 26 Yanıtla
  • adam: Kardes üzülme allah böyle istemiş demekki fazla varlık sahibi olmayı hak etmiyorsun 2 10 Yanıtla
  • kürt DİYE BİR IRK YOK: şu keçilerin yerine 38 keko telef olaydı nevardı 3 7 Yanıtla
  • davar çobanı: yağmurlu havalarda ağacın, sivri şeylerin vb. altına gitmemek lazım! yoksa herzaman bu gibi hadiselerle karşılaşılabilinir! malesef memleketin asıl sorunu bir işi bilenler yapmıyor! niye bir çobanlık eğitimi yok? belediye başkanlığı eğitimi yok!.... bu nasıl memleket yönetimi? ondan sonrada işsizlik!!! 4 2 Yanıtla
  • ...: Basbas sagir sultsn duydu yagmurlu havalarda agac altiydi filan girmeyn diye kime acaba. 5 0 Yanıtla
  • memo zzzzzzzz: Allah dünyadaki kalan keçileri kurtansın ne diyeyim 1 0 Yanıtla
  • Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı
    13:43 Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, yapılan denetimler sonucunda 2016'da 225 bin, 2019'da 290 bin, 2024'te ise toplamda 485 bin 710 işlem yapıldığını belirtti. Ayrıca, selektörle radar uyarısı yapan sürücülere uygulanan cezaların iptal edildiği de açıklandı.

  • Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu
    13:43 Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu

    Seydikemer ilçesindeki Minare Mahallesi Muhtarı Şahsene Gündüz, Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli'yi ziyaret etti. Gündüz, projelerini anlatırken kadınların daha aktif rol alması gerektiğini vurguladı. Akdenizli ise Gündüz'ü başarısından dolayı tebrik ederek, kadınların toplumun her köşesinde aktif rol alması gerektiğini dile getirdi.

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı
    13:39 Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatması üzerine cinayet ortaya çıktı. Şüpheli, cami imanına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldığını belirtti. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, Türkan A.'nın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Advertisement