"SURVIVOR 2016" Kendi Rekorunu Kırdı - Son Dakika
Güncel

"SURVIVOR 2016" Kendi Rekorunu Kırdı

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve ekranların en çok izlenen yarışması olan "Survıvor 2016", Kuzey Kıbrıs'ta yapılan muhteşem bir finalle sona erdi.

01.07.2016 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciyi ekranlara kilitleyen ve hemen hemen her gün izlenme oranlarında ilk sırada çıkan "Survıvor 2016"nın Şubat ayından bu yana hakkında çıkan haberlerle de gündemden hiç düşmediği belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress'in yapmış olduğu incelmeye göre, yarışmanın başladığı Şubat ayından bu yana yazılı basında "Survıvor 2016" hakkında 1.456 haber yayınlandığı tespit edildi. Bu yılki yarışma geçen yıl yayınlanan ve son 10 yılın öne çıkan yarışmacılarının katıldığı "Survıvor All Star"ı da geride bırakmış oldu. "Survıvor All Star" hakkında geçtiğimiz yıl yazılı basında 1.091 haber çıkmıştı.

Halkın tercihi Atakan oldu…

Aynı araştırmaya göre, 7 Şubat 2016'da başlayan yarışmada "Ünlüler" ve "Gönüllüler" halinde iki takım yarışırken, basında "Ünlüler" hakkında 532, "Gönüllüler" hakkında ise 402 haber çıktığı tespit edildi. İki takım ödül ve eleme oyunlarında kıyasıya yarışırken, bu yıl geçen senelerden farklı olarak Kıbrıs'taki finallere beş yarışmacı katıldı. İlk gün halkın oylarıyla Damla, Nagihan ve Semih arasından yarı finale çıkmayı Damla başarırken, ikinci gün rakip olduğu Atakan'dan daha az oy alarak elenmekten kurtulamadı. Atakan yarı finalde elediği Damla'dan sonra bir diğer finalist Serkay'ı da geçerek yarışmanın galibi oldu ve büyük ödülü almaya hak kazandı.

En fazla haber Yılmaz Morgül hakkında çıktı…

Interpress'in araştırmasına göre, haber sıralamasında "Survıvor 2016" da öne çıkan yarışmacılar arasında Yılmaz Morgül hakkında çıkan 251 haberle açık ara birinci olurken, bir diğer ünlü Tuğba Özay ile ilgili yazılı basında 184 haber yayınlandığı tespit edildi. Favori yarışmacılardan olan Semih Öztürk ile alakalı 162 haber çıkarken, birinci olan Avatar Atakan hakkında da yazılı basına 158 haber yansıdığı belirlendi. Finalde Atakan'ın rakibi olan Serkay Tütüncü hakkında ise yazılı basında 115 haber çıktığı saptandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'SURVIVOR 2016' Kendi Rekorunu Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement