Suşehri Belediye Başkanı Yüksel Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel Görevine Başladı

Suşehri Belediye Başkanı Yüksel Görevine Başladı

AK Parti’den Suşehri Belediye Başkanlığı'na seçilen Fazlı Yüksel yeni görevine başladı.

03.04.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Suşehri Belediye Başkanlığı'na seçilen Fazlı Yüksel yeni görevine başladı.

30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Suşehri Belediye Başkanlığı seçimi kazanan AK Parti adayı Fazlı Yüksel göreve başladı. Suşehri Belediyesi önünde düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bir törenle göreve başlayan Yüksel, yapılan duanın ardından başkanlık makamına geçti.

Burada, Suşehri Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Özay tarafından belediye başkanlık makamının mührünü teslim alan Yüksel, daha sonra tebrikleri kabul etti.

İlçe kaymakamı Kadir Perçi'de Başkan Yüksel'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Perçi ziyarette yaptığı konuşmada,"Seçimler ilçemizde çok şükür sorunsuz tamamlandı. Sorunsuz bir seçimlerden dolayı tüm siyasi parti adaylarına ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Artık yeni bir dönem başlıyor. İlçemiz hizmet bekliyor. Belediye başkanımızla birlikte yürek birliği yapacağız. İlçemizi çok iyi yerlere taşımak için gayret göstereceğiz. Belediyemizde çok deneyimli ve tecrübeli bir meclisimiz oldu. İlçe Başkanlığımız, kaymakamlık ve belediye olarak elimizden gelen gayreti fazlasıyla göstereceğiz. Artık mesai mefhumu yoktur. Kaymakamlık olarak birçok hizmet ve çalışmayı bizler başlatmıştık. Belediye başkanlık sürecide geçtikten sonra, millet rotayı verdi. Bundan sonra hizmetlerimize bakacağız. Zor bir zaman, zor bir süreç birçok yer mesafe kat etti. Biz biraz gerideydik. Öncelikle bu mesafeyi kapatmaya çalışacağız. Bu süreçte Suşehri halkının yoğun destek ve dualarını bekliyoruz. Yeni belediye başkanımıza ve meclis üyelerimize üstün başarı diliyorum" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri Belediye Başkanı Yüksel Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MEHMET ŞİMŞEK: HOŞGELDİN UZUN ADAM ALLAH UTANDIRMASIN HAYIRLI OLSUN 3 3 Yanıtla
  • MEHMET ŞİMŞEK: başkanım 2 2 Yanıtla
  • SAMET ÇİÇEK: ALLAH'INA GURBAN SENİN YÜRÜ BE YÜRÜ DE MİLLET BİR ADAM GÖRSÜN HELAL OLSUN SANA..... 0 0 Yanıtla

Advertisement