Suşehri Belediyesinden Öğrencilere Eğitim Desteği - Son Dakika
Yerel

Suşehri Belediyesinden Öğrencilere Eğitim Desteği

Suşehri Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere ve ilçede bulunan meslek yüksek okuluna çeşitli yardımlarda bulundu.

27.09.2014 14:43  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİVAS (AA)- Suşehri Belediyesince ihtiyaç sahibi öğrencilere ve ilçede bulunan meslek yüksek okuluna çeşitli yardımlarda bulunulduğu belirtildi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak okullara ve öğrencilere eğitim desteklerinin devam ettiğini ifade etti.

Anaokulu, İlkokul, ortaokul çağındaki eğitim-öğretim gören öğrencilere, okul çantası, kırtasiye eşyası, eşofman takımı ve ilçede bulunan Meslek Yüksek Okulu'na malzeme desteğinde bulundukları aktaran Yüksel, şunları kaydetti:

"İmkanlarımız el verdiği ölçüde her zaman ve her yerde eğitim konusunda desteğimiz devam edecektir. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan ekibimiz gerekli tespitleri yaparak ihtiyaç sahibi yavrularımıza eğitim paketinden oluşan hediyelerini ulaştırdılar. Bizler de desteklerini esirgemeyen, yardımsever kadirşinas kardeşlerimize bu fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza eğitim-öğretim yolunda elimizden gelen en üst çabayı hep beraber göstermeliyiz. Bilgili, kültürlü bir toplum olma yolunda kenetlenmeli. Eğitim öğretim ve ilçemizle alakalı sıkıntıları birlikte aşmanın yollarını bulmalıyız. Geleceğimize sahip çıkalım." - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri Belediyesinden Öğrencilere Eğitim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement