Suşehri'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Suşehri'den Kısa Kısa

Suşehri Belediyesi, altyapısı tamamlanan yollarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor İlçede doğalgaz çalışmaları yeniden başlayacak.

14.10.2014 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri Belediyesi, altyapısı tamamlanan yollarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçe merkezinde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlçemizin önemli güzergahlarından Sivas Caddesi'nde içme suyu ve kanalizasyon altyapısı kısa süre önce tamamen yenilendi. Bu çalışmalar yapıldığında yollarımız tamamen tahrip oldu. Bunun bilinci içerisinde hareket ederek, vatandaşlarımızı çamurdan kurtarmak amacıyla geçici olarak yama çalışması yapıyoruz. Mevsim şartlarının asfalta uygun olmaması nedeniyle bunu geçici olarak yapıyoruz. İnşallah halkımıza en güzel hizmetlerimizi sunacağız. Bu konuda halkımızın sabırlı olmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

Karayolları ve İlçe Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalara destek verdiğini belirten Yüksel, "Bu konuda bizlerden emeğini esirgemeyen kurum yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Doğalgaz çalışması yapılacak bölgeleri incelediler

Kaymakam Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Sivas Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi (SİDAŞ) yetkilileriyle ilçede doğalgaz çalışması yapılacak bölgelerde incelemelerde bulundu.

Yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Yüksel, "SİDAŞ ekipleri tarafından ilçemizde bir hafta içerisinde doğalgaz çalışmalarına yeniden başlanılacaktır. Çalışmalara acil olan bölgelerden başlanılacaktır. İlk etapta 5 kilometrelik doğalgaz hattı döşenecek, mevsim şartlarının iyi gitmesi durumunda bu çalışmaya devam edilecektir. Bu konuda SİDAŞ yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Suşehri'de doğalgaz abonesinin 2 bin 750 olduğunu belirten SİDAŞ yetkilileri, doğalgaz hattı geçen bölgelerde çok sayıda vatandaşın abone olmadığına işaret etti.

Yetkililer, abone sayısının artırılması gerektiğini ifade etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement