Suşehri Devlet Hastanesinde 183 Bin Hasta Muayene Edildi - Son Dakika
Güncel

Suşehri Devlet Hastanesinde 183 Bin Hasta Muayene Edildi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Devlet Hastanesinde geçen yıl 183 bin 578 hastanın muayene edildiği belirtildi.

10.02.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Devlet Hastanesinde geçen yıl 183 bin 578 hastanın muayene edildiği belirtildi.

Kaymakamın Kadir Perçi, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölge hastanesi konumunda olan hastaneye başvuran hasta sayısının her geçen yıl arttığını söyledi.

Hastanenin 2000 yılında hizmete girdiğini hatırlatan Perçi, "Bu yıl hastanemizde 183 bin 578 hasta muayene edildi. Bu hastalardan 45 bin 944'ü acil servise başvurdu. Hastalarımızdan 3 bin 42'si yatarak tedavi gördü. 5 bin 434 kişi çeşitli hastalıkları dolayısıyla ameliyat edildi" diye konuştu.

Hastanedeki doktor sayısının artırılması için gerekli başvuruların yapıldığını aktaran Perçi, "Suşehri Devlet Hastanesi diğer komşu ilçelerimize de hizmet vermekte. İnşallah kısa süre içerisinde yeni doktorlarımızın atanmasını talep ettik ve bekliyoruz. İlçeye yeni hastane yapılması konusunda taslak proje de yapıldı,Yapılacak diğer sağlık kuruluşları ile ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah 2016 yılında bu hizmetlerin temellerini atmayı hedefliyoruz. Sağlık alanında bölgenin merkezi olma yolunda adım adım ilerlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suşehri Devlet Hastanesinde 183 Bin Hasta Muayene Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement