Suşehri - Kuyuya Düşen Yavru Domuzu Belediye Ekipleri Kurtardı - Son Dakika
3.Sayfa

Suşehri - Kuyuya Düşen Yavru Domuzu Belediye Ekipleri Kurtardı

Suşehri - Kuyuya Düşen Yavru Domuzu Belediye Ekipleri Kurtardı

Kuyuya düşen yavru domuzu belediye ekipleri kurtardı Sivas'ın Suşehri ilçesinde arazide bulunan 4 metre derinliğindeki kuyuya düşerek mahsur kalan yavru yaban domuzunu belediye ekipleri kurtardı.

10.02.2016 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuyuya düşen yavru domuzu belediye ekipleri kurtardı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde arazide bulunan 4 metre derinliğindeki kuyuya düşerek mahsur kalan yavru yaban domuzunu belediye ekipleri kurtardı.

İlçeye 7 kilometre uzaklıkta 25 haneli Karaağaç Köyünün arazisinde bulunan 4 metre derinliğindeki boş bir kuyuya yaban domuzu düştü. arazide gezintiye çıkan Karaağaç Köyü Muhtarı Kenan Güneş duyduğu ses üzerine çevresini kontrol etti. Sese yaklaştığında kuyuya düşen domuzu fark eden Güneş, durumu yetkililere bildirerek yardım istedi. Bunun üzerine Suşehri Belediyesi zabıta ve itfaiye ile veteriner ekipleri harekete geçti. Ekipler domuzu hayvan yakalamakta kullanılan bir alet ile boynundan tutarak yukarı çekip çıkardı. Kuyudan çıkarılan domuz yeniden doğaya salıverildi. Köy Muhtarı Kenan Güneş, araziyi dolaşmayı çıktığında ağaçların arkasından bir ses duyarak yaklaştığını belirterek, "Yetkililere haber verdik. Bu sırada yem verdik. Buradaki çukuru ilk kez fark ettim" dedi. Bu sene bölgelerinde çok fazla domuz bulunduğunu belirten Güneş, ekili araziye bu hayvanların zarar verdiğini, yine de yardım etmenin bir insanlık görevi olduğunu söyledi.

Arazideki kuyuyu kaçak define avcılarının açtığı sanılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Suşehri - Kuyuya Düşen Yavru Domuzu Belediye Ekipleri Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement