Suşehri'nde Ortaokullar Arası Şiir Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde Ortaokullar Arası Şiir Yarışması Düzenlendi

Suşehri\'nde Ortaokullar Arası Şiir Yarışması Düzenlendi

Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından orta okullar arasında serbest şiir okuma yarışması düzenlendi.

08.04.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından orta okullar arasında serbest şiir okuma yarışması düzenlendi.

Suşehri Çok Programlı Lisesi çok amaçlı salonunda düzenlenen serbest şiir okuma yarışmasına Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Binbaşı Hüseyin Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Suşehri Milli Eğitim Müdür vekili Şevki Yüksel, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Serdar Özdemir, Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tevfik Coşkun, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin birbirinden güzel seslendirdiği şiirler edebiyat öğretmenlerinden oluşturulan jüri tarafından değerlendirildi. Jüri üyeleri öğrencilerin okudukları şiirlerde şiire hakimiyet, beden dili, vurgu ve tonlama, diksiyona göre puanlama gerçekleştirdi.

Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Hatice Şevval Demirci'nin yüzünü boyayarak kendine verdiği sokak çocuğu tiplemesiyle okuduğu "Sivaslı Yoksul Çocuklar" isimli şiir salon tarafından büyük alkış aldı. Esenyaka Ortaokulu öğrencisinin okuduğu "Hayatta Ben En Çok Babamı Sevdim" isimli şiir ise izleyicilere duygusal dakikalar yaşattı.

Ortaokullar arası düzenlenen serbest şiir yarışmasında birinci Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Hatice Şevval Demirci seçilirken ikinci İmam Hatip Ortaokulundan Neslihan Şahin, üçüncü ise Yatılı Bölge Okulundan Fatma Kılıç Seçildi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri ise ilçe idarecileri tarafından verildi.

Yarışmada birinciliği elde eden Atatürk ortaokulu öğrencilerinden Hatice Şevval Demirci ise Sivas'ta düzenlenecek ortaokullar arası serbest şiir okuma yarışmasında Suşehri ilçesini temsil edeceği bildirildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde Ortaokullar Arası Şiir Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement