Suşehri'nde Sertifika Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde Sertifika Töreni Düzenlendi

Suşehri\'nde Sertifika Töreni Düzenlendi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde inşaat ustalık belgesi sertifikası almayı hak kazanan ustaların sertifikalarının dağıtımına başlandı.

17.07.2014 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde inşaat ustalık belgesi sertifikası almayı hak kazanan ustaların sertifikalarının dağıtımına başlandı.

Sertifika dağıtım töreninden konuşan Suşehri Sanayici ve İşadamları Derneği (SUSİAD) Başkanı İlyas Koçali, 26 Haziran 2014 tarihinde yapılan inşaat ustaları için ustalık belgesi sınavına 56 kişinin katıldığını söyledi. Dernek olarak böyle bir imkanı Suşehri'nde bulunan ustalara sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Koçali, "26 Haziran 2014 tarihinde yapılan sınava katılan ve başarılı olan 56 inşaat ustamızın sertifikalarının dağıtımına başladık. Dernek olarak çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çünkü her ustanın alması gereken bu belgelerin sınavını SUSİAD Derneği olarak ilçemizde gerçekleştirdik. Ustalarımızın Sivas'a gitme konusunda ki zorluğunu gidermiş olduk" dedi.

Bu belgelerin her inşaat ustasının almasının zorunlu olduğunu belirten Koçali, "Şuanda bu konuda yoğun talepler alıyoruz. İnşallah en kısa sürede bir kurs daha düzenlemeyi düşünüyoruz. Geçici ustalık belgesi olmayan ve geçici ustalık belgesi olanların ustalık sertifikaları alabilmeleri için derneğimize başvuru yapmaları gerekmektedir" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde Sertifika Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement