Bir TikTok skandalı daha! "Süt banyosu" ve "dönerle danstan" sonra şimdi de ekmekle çirkin oyun - Son Dakika
3.Sayfa

Bir TikTok skandalı daha! "Süt banyosu" ve "dönerle danstan" sonra şimdi de ekmekle çirkin oyun

"Süt banyosu" ve "dönerle dans" rezaletinden sonra bir kişinin fırında ekmek üretimini oyuncağa çevirdiği görüntü tepkilere neden oldu. Harekete geçen ekipler, fırın çalışanı ile fırın sahibine, hijyen kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle 18 bin 383 lira ceza uyguladı. Fırının faaliyeti de 30 gün durduruldu.

05.02.2021 16:18  Güncelleme: 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TikTok uygulaması üzerinden paylaşılan ve Mersin'de çekildiği tahmin edilen videoda bir genç, fırında pişirilmesi için tepsiye dizilen ekmek hamurundan birinin arasını açıp dondurma koyuyor. Videonun devamında gencin fırından çıkardığı ekmeğin ortasını açıp dondurma çubuğunu yaladığı görülüyor.

"HALK SAĞLIĞINI RİSKE ATMAKTADIR"

Büyük tepki çeken görüntüleri sosyal medyadan paylaşan bir vatandaş, "Ekmek üretimini oyuncağa çevirip kamu sağlığını tehdit eden bu şahsa dur der misiniz? Bu kişi Tiktok üzerinden benzer videolar çekerek halk sağlığını riske atmaktadır. Söz konusu işletmenin tespiti için Mersin Tarım Orman İl Müdürlüğü'nü göreve çağırıyoruz" notunu düştü.

İNCELEME BAŞLATILDI

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından inceleme başlatıldığı bildirildi. Paylaşımı yapan genç ise bir süre sonra hesabını kapattı.

OPERASYON DÜZENLENDİ

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce, polis ve zabıta ekiplerinin de desteğiyle, Kırklarsırtı Mahallesi 2620 Sokak'taki ekmek fırınına, sosyal medyadan hijyen kurallarının ihlal edildiği görüntülerinin paylaşılması üzerine operasyon düzenlendi.

FIRININ 30 GÜN BOYUNCA FAALİYETİ DURDURULDU

Operasyonda, pişirime hazır halde bekletilen ekmek hamurlarının içine dondurma, çikolata, kek, cips ile çeşitli meyve, sebze ve şarküteri ürünleri eklediği anların görüntülerini paylaştığı belirlenen fırın çalışanı Özcan Mami ile fırın sahibine, hijyen kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle 18 bin 383 lira ceza uygulandı. Fırının faaliyeti de 30 gün durduruldu.

Bir TikTok skandalı daha! "Süt banyosu" ve "dönerle danstan" sonra şimdi de ekmekle çirkin oyun
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bir TikTok skandalı daha! 'Süt banyosu' ve 'dönerle danstan' sonra şimdi de ekmekle çirkin oyun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • ANTİ CCC: SÜTÜ BOZUK OLANLAR EKMEĞİN DEĞERİNİ BİLEMEZLER. 70 0 Yanıtla
  • CCC: ben ters veya tuhaf birşey göremedim 9 53 Yanıtla Kamil Işık: bir doktora görün istersen 13 1
  • beykozlu: nimet ile bırseyler yapılmaz cok buyuk gunah sofra fotoları atanada kızıyorum sosyal medtadan 42 2 Yanıtla
  • Ceza: Adamın yaptığı yanlış fakat sadece ekmeğin birine dokunmuş. Bunca pisliğin arasında bu hiç gibi verilen ceza çok ağır olmuş 10 32 Yanıtla
  • dt: bu nasıl bir rezilliktir hastalık varken bunları eğlenmek için yapmanız çok saçma 32 5 Yanıtla
  • vatandaş: bi bitmediniz bee 35 1 Yanıtla
  • Bjk1903: çok ağır cezaların getirilmesi gerekiyor yapana özellikle yoksa bu tip olayların önüne geçilmez 16 0 Yanıtla
  • gençler: bakın yapmayın şu hareketleri,hem toplumun sağlığı hemde sizin ki tehlikeye giriyor.şimdi işsiz mi kalırsın yoksa iş bulabilirmisin yoksa o cezayı nasıl ödeyeceksin illa fırın sahibi senden bunu ister nasıl ödeyeceksin bu cezayı ? bir işi düşünüpte yap ki ilerde sıkıntıya girme 12 0 Yanıtla
  • yusuf: Bunlardan türkiyeme ne fayda gelir, allah ıslah etsin.. 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement